Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Premiér Fico plní prianie v Modrom z neba: Po slzách ťažko chorej Jany, ako vyžiť z 200 eur!

Robert Fico v Modrom z neba Zobraziť galériu (2)
Robert Fico v Modrom z neba (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Televízia Markíza príde po Veľkonočných sviatkoch s prekvapením. V najsledovanejšej relácii plnej emócií vystúpi totiž samotný premiér Robert Fico. Bude plniť želanie ťažko chorej Jany, ktorá ho kritizovala v jednej z predchádzajúcich relácií. Nájde predseda vlády východisko pre zúfalú ženu v bezradnej situácii? Dozvieme sa v stredu.

Vystúpenie Fica v Modrom z neba začala televízia avizovať už v predstihu. Na sociálnej sieti zverejnila aj fotky z natáčania. Jana, ktorá bojuje s chorou pľúc a rakovinou prsníka a musí živiť celú rodinu zo 150 eur mesačne, ho totiž kritizovala za slabú sociálnu ochranu štátom.

Premiér Fico plní prianie
Zobraziť galériu (2)

V minulej relácii preto Fica, nech jej racionálne vysvetlí, ako má z tejto sumy vyžiť. Premiér sa preto rozhodol riešiť problém osobne a s Janou sa v Modrom z neba stretol. „Premiér zdvihol hodenú rukavicu. Janin príbeh som videl, oslovil ma, vyzvala ma, dobre, nech príde, preberieme to, niečo vymyslíme," cituje Fica na stránke Modrého z neba na Facebooku.

Rozboril prezradil, že Fico je prvý politik za 5 rokov, ktorý na ich výzvu zareagoval pozitívne. „Dáme preveriť, či dostáva všetky dávky, na ktoré má nárok,“ uviedol premiér. Janu záujem Fica o jej problém potešil. „Nechcela som upozorniť len na seba, ale všetkých, ktorí takto trpia,“ dodala Jana.

Upútavka z omediach.com

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu