Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ho*nový atentát naberá na obrátkach: Gašparovič čaká na balík s výkalmi!

Gašparovič stále čaká na zásielku.
Gašparovič stále čaká na zásielku. (Zdroj: SITA, Anonymous)

BRATISLAVA – Smradľavá zásielka mešká! Balík s exkrementami, ktorý poslalo hnutie Anonymous na adresu Kancelárie prezidenta Ivana Gašparoviča ešte minulý týždeň, si dáva načas. Skupina tvrdí, že na vine je poštová služba, prezident by však o zásielku prísť nemal.


Minulý týždeň sme vás ako prví informovali o tom, že skupina Anonymous posiela do Prezidentského paláca nevábny balíček plný exkrementov. Ten sa však na ceste k svojmu adresátovi zjavne zdržal. „Někde ti soudruzi museli udělát chybu. Už niekoľko dni čakáme ho*no a ′ho*no došlo′!“ komentoval pobavene vzniknutú situáciu prezidentov hovorca Marek Trubač.

 

Vracajú úder: Starý ujo zásielku dostane!


Prezidentov hovorca vyrazil do útoku a Anonymous po nás odkázal, že zatúlaný balík v Prezidentskom paláci stále očakávajú. „Keď budete nabudúce v kontakte s Anonymous, povedzte im, že čakáme na ich zásielku!“ dodal s tým, že osoby, ktoré sa maskujú, považuje za smiešne.

Reakcia Anonymous na seba nenechala dlho čakať: „To, že zásielka mešká, je vizitkou poštovej služby. Starý ujo ju však určite dostane, ak ju samozrejme nezamlčia, aby to nakoniec obrátili proti Anonymous,“ uviedli na margo vyjadrení Trubača.

Balíček odoslaný zrejme z Veľkej Británie, mal do Prezidentského paláca doraziť najneskôr v piatok 12. októbra. Doposiaľ sa tak však nestalo. Keď k tomu však dôjde, s istotou sa exkrementy nedostanú priamo k prezidentovi. Zásielky adresované hlave štátu totiž kontrolujú najprv pyrotechnici a psi.

 

Ďalší cieľ: Ficov Úrad vlády?
 

Prezident Gašparovič hnutiu Anonymous leží v žalúdku už dlhšie. V nedávnom videu ho označili za bábku, ktorá umožňuje rozkrádanie krajiny, potláčanie práv a slobôd občanov či ignorovanie verejnosti. Podľa hnutia Gašparovič za desať rokov svojho prezidentovania nič nezmenil.

 „Náš drahý pán prezident Ivan Gašparovič vykonal pre našu krajinu a ľudí v nej, počas obdobia svojho "prezidentovania" len jediné. A to mu práve teraz, s radosťou vraciame späť...,“ vysvetlili svoj počin členovia hnutia. Okrem Kancelárie prezidenta by sa mali mať na pozore aj na Úrade vlády. Podľa maskovaného muža z videa má byť ďalším cieľom útokov skupiny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu