Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Takto odprevádza dcéru najbohatší politik: Kristína v štátnej škole s pusou od tatina!

Minister Počiatek takto odprevádzal svoju dcéru v prvý školský deň. Zobraziť galériu (5)
Minister Počiatek takto odprevádzal svoju dcéru v prvý školský deň. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Minister dopravy Ján Počiatek, zdá sa, berie rolu otca vážne. Svoju dcérku Kristínu (9), ktorá v pondelok nastúpila do štvrtého ročníka, prišiel spoločne s dokonale nahodenou manželkou odprevadiť do školy v širšom centre Bratislavy. Zaujímavé je, že napriek možnostiam najbohatšieho člena Ficovej vlády, Počiatkova dcéra nenavštevuje žiadnu súkromnú, ale štátnu školu.

Ministrova dcéra Kristína sa späť do školy po prázdninách tešila.
Zobraziť galériu (5)
Ministrova dcéra Kristína sa späť do školy po prázdninách tešila.  (Zdroj: Jan Zemiar)


Počiatkovci sa na základnej škole objavili desať minút po pol ôsmej. Svojím príchodom vzbudili pozornosť hlavne u rodičov, ktorí v prvý školský deň sprevádzali svoje ratolesti. Minister v škole plnej hlučných detí pobudol asi pätnásť minút, počas ktorých si dcéra naplno užívalajeho jeho prítomnosť. Počiatek ju na oplátku objal a uštedril jej pusu do vlasov.

Počiatek v úlohe vzorného otca.
Zobraziť galériu (5)
Počiatek v úlohe vzorného otca.  (Zdroj: Jan Zemiar)


Kučeravá Kristína sa do školy po prázdninách veľmi tešila, najmä však na kamarátov. Zaujímalo nás, prečo podľa majetkového priznania najbohatší politik pre svoju dcéru vybral práve túto školu. „Chodil som na gymnázium do rovnakej budovy, takže k tejto škole mám vrúcny vzťah. Nie sú tam už síce tí istí učitelia, ale stále ide o veľmi kvalitnú štátnu školu,“ uviedol pre Topky Počiatek.

Zároveň upozornil na to, že v priebehu rokov sa možnosti vzdelávania na škole úplne zmenili. „Vyučovanie už prebieha v rámci anglického programu,“ dodal. Práve angličtina patrí medzi obľúbené predmety usmievavej Počiatkovej dcéry. Minister priznal, že sa s malou aj učí. Pomáha jej najmä s matematikou, ktorá je mu z predmetov najbližšia.

Dokonale upravené Počiatkove ženy.
Zobraziť galériu (5)
Dokonale upravené Počiatkove ženy.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu