Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ubolená Vášáryová: Operácia, bolesti a vynútený útek z práce!

Magda Vášáryová Zobraziť galériu (4)
Magda Vášáryová

BRATISLAVA – Poslankyňa SDKÚ Magda Vášáryová je skutočne silná žena. Hneď po chirurgickom zákroku, ktorý podstúpila v utorok, si to namierila rovno do národnej rady. To však netušila, že bolesti ju premôžu a z parlamentu odišla v krutých mukách predčasne.

Poslankyňa Magda Vášáryová má za sebou náročnú operáciu. Rok odkladala zákrok, na ktorý sa podujala práve pred pár dňami. Na chodbách parlamentu sa objavila tesne po operácii a to zrejme robiť nemala. Úsmevy, ktoré okolo seba bežne rozdáva na všetky strany, tentoraz vystriedal mrzutý výraz na jej tvári.

Ruka pritisnutá k ústam naznačovala kruté muky, ktoré poslankyňa prežívala. „Po roku mi operovali zub,“  prezradila pre Topky Vášáryová. „Najskôr som si myslela, že to zvládnem, ale veľmi ma to bolelo,“ vysvetlila. Kvôli silným bolestiam musela nakoniec z parlamentu odísť predčasne. „Nevládala som ani počkať do hlasovania, musela som ísť domov. Ale už som to vyspala,“ dodala.

Zjavne išlo v jej prípade o pooperačný stav, keď prostriedky na stlmenie bolesti prestanú účinkovať a tá sa prejaví naplno. V ďalší deň parlamentnej schôdze sme už však Vášáryovú stretli usmiatu tak, ako ju poznáme.

Ubolená poslankyňa po operácii zubu
Zobraziť galériu (4)
Ubolená poslankyňa po operácii zubu  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu