Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vzorný tato Počiatek: Miesto jachty v Monaku potešil manželku a dcéru!

Minister takto potešil manželku a dcéru Zobraziť galériu (3)
Minister takto potešil manželku a dcéru

BRATISLAVA – Nedeľa na pravé poludnie. Vo vzduchu cítiť vôňu výfukových plynov a rev motorov formúl. Slnko páli a jachta sa kolíše na vlnách mora. Tak na takéto pocity si tento víkend počas veľkej ceny Monaka minister dopravy Ján Počiatek už ani nespomenul. Päť rokov po škandále, za ktorý dostal žltú kartu od Roberta Fica, sme ho tentoraz zastihli so svojou rodinkou na prechádzke.

Počiatkovci využili voľný deň ministra a vyrazili za nákupmi. Ako nám prezradil samotný šéf rezortu dopravy, občas sa musí podriadiť, pretože je v menšine. "Keďže mám v rodine dve ženy, niekedy sa tour de obchody nevyhnem," povedal nám. S manželkou Ivanou a dcérou Kristínou, ktorá rastie ako z vody, sa prechádzali po promenáde pri známom nákupnom centre v Bratislave.

Ján Počiatek na prechádzke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vladimír Labát)


Zaujímavé je, že to bolo v čase pretekov F1, ktorých sledovanie aspoň v televízore musel minister oželieť. Pred piatimi rokmi sa pritom prezentoval ako nadšenec formúl, keď prijal ešte ako minister financií pozvanie na jachtu finančnej skupiny J&T, aby si preteky vychutnal odtiaľ. Zdá sa však, že minimálne jeho manželka a dcéra boli určite šťastnejšie z toho, že im tatino Počiatek robil spoločnosť pri nakupovaní.

Ján Počiatek na prechádzke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vladimír Labát)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu