Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prebudenie podľa Slotu: Slovenský národ musí dostať po papuli!

Ján Slota
Ján Slota

BRATISLAVA – Prezidentské voľby v roku 2014 budú zaujímavé aj pre Slovenskú národnú stranu (SNS). Ako povedal jej predseda Ján Slota, konečne by mal byť v paláci prezident, ktorý bude reprezentovať slovenský národ, nie kadečo iné.

„Pretože žiaľ, z doterajších prezidentov som si vážil jedine Rudolfa Schustera. Ten bol podstatne viac národný ako súčasný takzvaný národne a sociálne orientovaný pán prezident,“ povedal s tým, že národniari budú hľadať vhodného kandidáta.

Na otázku, či prezidentským kandidátom nebude on, Slota povedal: „To je všetko vo hviezdach. V tomto marazme a hnoji, v ktorom sa nachádza slovenská spoločnosť, nemám chuť byť príliš aktívny, pretože najprv slovenský národ musí dostať riadne po papuli. Až potom sa zobudí.“ Podľa Slotu sa nedá donekonečna len načúvať hlúpym klamstvám a stále si myslieť, že príde nejaký ružový zajtrajšok. „To je klam, to je utópia. Naopak, niekto sa chce rozkúskovať pre národ a ten národ ho zato pomaličky ide popraviť. Dva roky z nás vyrábali strašiakov,“ vyhlásil.

Podľa Slotu médiám neprekážalo, aké mali problémy trebárs SDKÚ, ako napríklad prenájmom budovy Daňového riaditeľstva v Košiciach. „Aké boli problémy s platinovými sitkami? Čo bolo teda úžasné, keď niekto platinu predáva za normálne hrdzavé železo. A to sú len také malé drobnosti na zasmiatie. Ale boli tam podstatne iné prešľapy, ktoré sa dali vyhodnotiť v desiatkach, ba stovkách miliónov. Slovenský národ do dvoch rokov pochopí, že Slovenská národná strana hovorila pravdu a všetci ostatní klamali,“ dodal Slota. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu