Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Galko chce byť predĺženou rukou ľudí v komunikácii s vládou

Ľubomír Galko
Ľubomír Galko (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Exminister obrany Ľubomír Galko (SaS) ponúka občanom pomoc pri komunikácii s vládou. Chcem byť ich predĺžená ruka. "Som tu pre ľudí," vyhlásil na dnešnom brífingu v parlamente Galko s tým, že ak majú nejaký problém či otázky na ministrov, majú mu napísať na emailovú adresu exministergalko@gmail.com.

"Ak majú nejaký problém, alebo potrebujú relevantné stanovisko ministerstva stačí, ak mi napíšu. Ich otázky, žiadosti či postrehy prednesiem buď na Hodine otázok v parlamente, alebo ich predložím konkrétnemu ministrovi ako moje interpelácie. Následne každému občanovi zabezpečím zaslanie odpovede príslušného ministra," sľúbil Galko.
      
Pripustil, že ako opozičný politik nemá toľko možností, ako pomôcť ľuďom, ale stále má v rukách možnosť kontrolovať vládu a klásť jej otázky. Zdôraznil, že ak sa niečo opýta on, minister musí odpovedať. "Minister moju otázku nemôže hodiť do koša," povedal. Dodal, že tu chce byť pre ľudí a odkázal im, že nedopustí, aby sa k nim táto vláda správala ako k niekomu, na koho názore vôbec nezáleží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu