Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hádka kvôli homosexuálom: Flašíkovej debil nahneval Hlinu!

Alojz Hlina a Monika Flašíková Beňová
Alojz Hlina a Monika Flašíková Beňová

BRATISLAVA – Ostrá debata na tému homosexuálov naberá medzi poslancami na intenzite. Po tom, čo europoslankyňa za Smer Monika Flašíková Beňová označila Štefana Kuffu z Obyčajných ľudí za debila, svojho kolegu z hnutia si zastal Alojz Hlina. Pustil sa do Flašíkovej životného štýlu plného drahých kabeliek a žúrok so šampanským a cigarami.

Počas piatkovej parlamentnej rozpravy, kde Martin Poliačik z SaS navrhoval, aby sa zaviedol inštitút registrovaných partnerstiev, Kuffa vyhlásil, že homosexuáli sú chorí ľudia. Okrem toho dodal, že ich netreba nechať behať po uliciach a bez pomoci. Práv tejto menšiny sa zastala Flašíková Beňová.

Tá si servítku pred ústa rozhodne nekládla a po Kuffových vyjadreniach ho častovala niekoľkými na političku tvrdými pomenovaniami, pričom skratka OĽaNO dostala nový význam. „Je to slovník extrémistov, upierajúcich ľuďom iného zmýšľania pravo na existenciu, podobný Hitlerovmu. A tým sa skratka OĽaNO zásluhou tohto debila konečne odhalila. Obyčajný ľudoop a natvrdlý osol,“ štipľavo napísala na svojej fanúšikovskej stránke na Facebooku Flašíková.

S obhajobou prišiel bývalému riaditeľovi hospicu Kuffovi na pomoc jeho stranícky kolega Alojz Hlina. S názormi na túto tému síce s Kuffom nesúhlasí, zároveň však nie je ani fanúšikom rôznych pochodov. „Je to názor ultrakonzervatívny a v dnešnej dobe môže na niekoho pôsobiť až tmársky. V prostredí, v ktorom sa Š. Kuffa pohybuje, je tento názor asi relatívne bežný. A on, otvorená duša, ho aj tak prezentoval. Štefan Kuffa sa ešte nenaučil to, čo ovláda veľa pokrytcov v tejto krajine,“ vysvetlil Hlina na svojom blogu.

Zároveň si neodpustil narážky na Flašíkovej životný štýl, ktorý poslanec vníma ako jednu veľkú párty so šampanským a cigarami. Pani Beňová možno držala v ruke kabelku od Armaniho, ale Š. Kuffa držal mnoho rúk ľudí tesne pred tým, ako umierali,“ píše ďalej, pričom jej namiesto nadávok odporučil, aby prejavila trochu empatie a úcty k človeku, ktorý pracoval v prostredí hospicu. Smeru zároveň navrhol, aby zvážil nomináciu v ďalších voľbách do Európskeho parlamentu. Ak by to mala byť Flašíková Beňová, bude to podľa neho chyba. Ktovie, či si v Smere vezmú Hlinove slová k srdcu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu