Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krajcer po prevalení rozvodu: S novým imidžom rozdával úsmev!

Minister Krajcer žiari Zobraziť galériu (5)
Minister Krajcer žiari

BRATISLAVA - Po tom, čo minister kultúry Daniel Krajcer priznal, že sa po dlhých rokoch odlúčenia od manželky rozvádza, vyzerá, že sa odhodlal aj k výraznej zmene imidžu. Fotografi ho na akcii v Trenčianskych Tepliciach zachytili v dobrej nálade a s novým účesom. Čo je za tým?

Krajcer zavítal na otváranie filmového festivalu Art Film Fest sám, no úsmevmi nešetril. Na prvý pohľad vidieť, že po medializácii rozhodnutia rozviesť sa mu to pomohlo. Dokonca by sa mohlo zdať, že si zaflirtoval s jednou z organizátoriek. Minister priznal, že na otvorenie festivalu sa svedomito pripravoval v kaderníckom salóne. „Oceňujem postreh redakcie, pretože v ten deň som bol u kaderníčky. Svojmu vzhľadu venujem primeranú pozornosť, strihať sa dávam pravidelne raz za 6-8 týždňov,“ povedal Krajcer Topkám.

minister Daniel Krajcer
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: isifa, SITA)

Hneď sa objavili aj špekulácie, že za novým imidžom môže byť práve rozvod s manželkou.  K tomuto kroku sa totiž odhodlal až po niekoľkých rokoch, odkedy sa verejnosť v 2008 dozvedela, že čaká dieťa s exkolegyňou z televízie JOJ Helenou Hupkovou (37). Tá mu napokon porodila syna Daniela. Okrem neho má ešte trinásťročnú dcéru Terezu s manželkou. Vystrihané boky úplne nakrátko ho očividne omladili o niekoľko rokov a keď sa k tomu pridali aj ladné kroky, mohlo by sa zdať, že minister je opäť zamilovaný. No dôvod je oveľa jednoduchší.  „V týchto letných a teplých dňoch som si dal o niečo kratší strih, ako zvyknem mať v inom ročnom období,“ dodal politik.

PREDTÝM

Daniel Krajcer
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

TERAZ

minister Daniel Krajcer
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: isifa, SITA)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu