Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fico sa obáva, že mu vybuchne dynamit ako Mečiarovi

Robert Fico pred schôdzou Národnej rady Zobraziť galériu (5)
Robert Fico pred schôdzou Národnej rady (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Smer-SD opraví po vstupe do vlády podľa predsedu strany Roberta Fica všetky nedemokratické rozhodnutia súčasnej koalície. Ako vyhlásil Fico, táto vládna koalícia je nedemokratická. Za jej nedemokratickými tendenciami je podľa neho snaha ovládnuť Generálnu prokuratúru a dosadiť na tento post čistého politického nominanta, ktorý bude slúžiť jej záujmom.

,,Dnešná schôdza NR SR nemala byť, je to výsmech Ústavného súdu SR. Dnes je čierny deň NR SR, ktorý sa dá porovnať s nocou dlhých nožov z tretieho na štvrtého novembra v roku 1994," vyhlásil Fico.

Slovensko podľa Fica nemá otca ani mater. ,,Na čele vlády stojí neschopná premiérka, na čele NR SR neschopný predseda," vyhlásil.

Podľa neho šéf parlamentu Richard Sulík dnes opakovane zlyhal ako druhý najvyšší ústavný činiteľ. Zároveň protestuje proti tomu, ako koalícia dnes zalepila ústa opozícii. Fico uviedol, že komunikoval s koaličným kandidátom Jozefom Čentéšom na post generálneho prokurátora a ten pri tejto komunikácii dokázal, že je čisto stranícky káder.

Fico sa obáva, že jemu alebo niekomu vybuchne pred dverami pol kila dynamitu, tak ako sa to stalo v deväťdesiatych rokoch predsedovi ĽS-HZDS Vladimírovi Mečiarovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu