Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Láska zvíťazí: Voyo chystá špeciál s komikom Kubom Lužinom

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Voyo)

V pondelok 10. júna 2024 vypukne nakrúcanie ďalšieho Voyo Špeciálu. Fanúšikovia stand-upov sa môžu tentoraz tešiť na obľúbeného komika Kuba Lužinu. Lístky na nakrúcanie jeho šou sú už teraz dostupné v predaji.

Voyo nepoľavuje a na jún pripravuje nakrúcanie nového samostatného Voyo Špeciálu. Ďalším z radu vynikajúcich slovenských stand-up komikov, ktorý predvedie svoje umenie vo veľkom hodinovom predstavení, bude obľúbený Kubo Lužina. Nakrúcanie špeciálu s názvom Kubo Lužina: Láska zvíťazí je naplánované na pondelok 10. júna 2024 a fanúšikovia stand-up comedy žánru môžu byť aj tentoraz jeho súčasťou. Lístky sú už teraz dostupné v predaji. Kubo Lužina - muž, ktorý svet nechápe a svet nechápe jeho. Drsno aj láskavo, tvrdo a zároveň milo, ale hlavne smiešne sa pozrieme na obyčajný svet očami neobyčajného muža. V novom špeciáli sa, ako už samotný názov hovorí, diváci dozvedia, či láska dokáže naozaj zvíťaziť. Jakub Lužina je slovenský stand-up komik, divadelný herec, moderátor, improvizátor a podcaster. „Keď ma Voyo oslovilo na spoluprácu, bol som poctený. Pre mňa ako komika znamená vlastný špeciál veľmi veľa. Je to veľký míľnik v živote performera. Bude to výzva, ale teším sa na ňu,“ povedal Kubo Lužina, ktorého stand-up špeciál by si fanúšikovia rozhodne nemali dať ujsť. „Je to určite to najlepšie, čo v ten večer môžu urobiť. Buď to alebo bryndzové halušky,“ dodal s humorom sebe vlastným komik.

Láska zvíťazí: Voyo chystá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Voyo)

Voyo Špeciály žánru stand-up comedy sa na Voyo tešia veľkej popularite. „Predplatitelia Voyo si obľúbili naše Voyo Špeciály v podobe veľkých celovečerných vystúpení najobľúbenejších domácich stand-up komikov. Som rada, že popri príprave comedy šou Joa Trendyho s názvom Prečo práve ja? sme sa pustili aj do prípravy špeciálu s Kubom Lužinom a našim divákom tak počas leta prinesieme rovno dvojitú porciu kvalitnej zábavy,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a Voyo. Predplatitelia nájdu už teraz na Voyo aj ďalšie vynikajúce slovenské či české stand-upy: Simona: Donaha!, Jakub Zitron Ťapák: Ruku na srdce, Samo Trnka: Manžel, otec, hovado, Ondřej Sokol: Celebrity či Kozub: Bez urážky! Nakrúcanie stand-up comedy Láska zvíťazí sa bude konať už v pondelok 10. júna 2024 v Starej tržnici v Bratislave a fanúšikovia stand-upov môžu byť pri tom. Pripravené sú dve predstavenia o 17:00 hod. a o 20:00 hod. Hosťami, ktorí rozhodne pobavia, budú skvelí komici Ivan Kostra a Milan „Docent“ Sedliak. Fanúšikovia nájdu vstupenky už teraz v predaji v sieti Ticketportal. Voyo Špeciál Kubo Lužina: Láska zvíťazí prinesie Voyo počas leta tohto roka.

 

 

Viac o téme: ŠpeciálKubo Lužina
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu