Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Módne (s)hity z Plesu v opere: Kleinová ako salónka, Hágerová zo stužkovej, rozprávková Hablovičová!

Stylista Ivan Bednárik zhodnotil outfity známych dám. Zobraziť galériu (12)
Stylista Ivan Bednárik zhodnotil outfity známych dám.

BRATISLAVA - Uplynulý víkend patril Plesu v opere, kam dorazili mnohé známe tváre. Na svojom výzore si dali naozaj záležať, niektorým ale unikli detaily. Kto zažiaril podľa stylistu Ivana Benárika?

Moderátorka Zlatica Puškárová

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Róba predpokladám, že je tradične od pani Pištejovej. Mám len jednu poznámku, a to, že pás na sukni mohol byť užší. Farba a prevedenie sukne sú prenádherné. Na Zlaticu netradičné. Hodvábna blúza je výborná voľba, ležérne upravené vlasy sú skvelé. Len jednému nerozumiem, prečo toľko červenej okolo pier? Kontúrka o 2 mm cez pery... 

Beáta Danglová, manželka zabávača Dana Dangla

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Predpokladám, že šaty si dala šiť a ako po ostatné roky nezaostáva. Šaty sú veľmi vkusné, nápadité a musím povedať, že model je aj veľmi osobitý. Veľmi pekné. 

Exriaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Keď som videl Luciu v lete, mal som pocit, že je krajšia ako kedykoľvek predtým a teraz (nie je to sympatiami) sa pozerám na rozprávkovú bytosť. Prekrásne! Na fotke vľavo nevidno úplne samotné šaty, nakoľko je na nich plášť, ktorý šaty dopĺňa. Je to dych vyrážajúca ľadovo biela róba od Borisa Hanečku posiata kamienkami a najmä fantáziou. Je skrátka prenádherná. 

Modelka Michaela Kocianová

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Tu ani veľmi nejde o kritiku, len mi je ľúto, že Michaela neprišla v niečom svetovom. 

Redaktorka Danica Kleinová

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Pomoc! To je taká novoročná salónka. Po tom, v akej róbe sa ukázala v priebehu minulého roka – sukňa a košeľa – takéto „neštěstí”. Niektorým dámam nesvedčia priliehavé flitrové šaty, k vizáži konzervatívnej ženy už vôbec. Pre mňa osobne vyzerá naho. Farba rukavíc vôbec k zlatým flitrom nesedí. Jediné, čo by to zachránilo, aby si to udržalo pompéznosť, by bola veľká čierna alebo fialová štóla z líšky. Ale tá ešte behá niekde po svete. 

Moderátorka Iveta Malachovská

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Asi čakáte, že bude teraz plesová veselka. Nebude! Toto sú jedny z najlepších šiat, aké Iveta na sebe mala. Samozrejme, že aj mňa samého šokoval pohľad na Ivetino popredie, lebo to je teda poklad! Ja by som ho trošku ešte zatajil a pristrel dekolt z bokov. Jedno, čo ale mohlo byť viac à la dáma, je účes. Rozhodne chvost sa absolútne k takejto róbe nehodí. 

Iveta Černá, manželka herca Vlada Černého

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Na Plese v opere nie je žiadnym nováčikom a veru vždy ma niečím zaujme. Tentokrát šaty, respektíve top a sukňa, povedzme, že je to lepšie ako po ostatné roky. A teraz prejdem k doplnkom, ktoré isto-iste starostlivo vyberala. Zlatá kabelka je úplne zlá voľba. Farba, materiál a prevedenie sa hodia skôr do nejakej rozprávky. Náramky a prstene v kombinácii zlato a striebro – no, menej je viac. Diadém na krku je tak zložitý, že neviem, či má pútať viac ako samotný top. Ale čerešničkou na torte je ten nažltlý veterníček na hlave. Zjavne kaderníčke nevyšla farba, respektíve ani účes. Lebo toto zmuchlané čudo... Neviem, čo na záver. Menej je skutočne viac. 

Fotografka Petra Ficová

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Jedinečná farba šiat. V rámci prevedenia jeden z najkrajších modelov večera. Tyl vytvára nádhernú siluetu. I keď vrchná časť šiat je jemnejšia, veľká sukňa z nich robí róbu. Veľmi oceňujem kabelku, ktorá tomu dodala kúsok rebelstva. A teda, viem si predstaviť ešte aj viac uletenú. Veľmi krásne!

Redaktorka Diana Hágerová a moderátor Roman Juraško

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Diana má fakt zaujímavé a na slovenské pomery prekvapivé šaty. Nie je veľmi vidieť, ako nádherne je spracovaný dekolt. Naozaj krásne. Na instagrame to trošku pofiltrovala do ružova, ale na oficiálnych fotkách sú šaty naozaj veľmi peknej farby. Doplnky sú lichotivé, len vizáž... Účes à la stužková 2004 a mejkap – veď Diana nádhernú tvár a môže si dovoliť trošku experimentovať. Roman, čo ten krátky rukáv? A čo košieľka, tiež krátky rukáv? Podľa bontónu má košeľa pretŕčať 1,5 cm cez rukáv saka. 

Podnikateľka Mária Reháková

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Pre mňa kráľovná večera. Najkrajšia róba. A teraz prečo: Ples v Opere je najvyššia spoločenská udalosť. Bez ohľadu na vek dámy majú mať na sebe róbu, veľké spoločenské šaty. Tieto šaty sú nielenže veľké, ale z prekrásnej látky. Neviem, či boli šité na mieru alebo kúpené, no sedia do posledného detailu. Strih je dokonalý. Vrchný diel so spodným síce vyzerajú rovnako, ale na každom je inak otočený vzor, čo vytvorilo dokonalú siluetu. Sukňa nádherne drží tvar. Podľa bontónu zahalené ramená, dokonale premyslené. Vizáž pani Reháková veľmi nemení a v tomto momente poukážem na to, že krása nepozná čas.

Manažérka Elena Kohútiková

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Ja teda neverím svojim očiam. Na to, akú figúru si drží pani Kohútiková, tu vyzerá ako matróna. Šaty sú z látky, ktorú by som použil akurát tak na zimnú bundu. Je to zrejme asi prešívaný taft, ale prečo z toho niekto urobí toto? A teda, muselo v tom byť horúco. 

Viac o téme: Ples v opere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu