Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Módne (s)hity: Haydu vyzerá na 25, Šóošová ako hotové nešťastie, Tkáčová bez vizáže!

Outfity známych dám zhodnotil stylista Ivan Bednárik. Zobraziť galériu (6)
Outfity známych dám zhodnotil stylista Ivan Bednárik. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Vyparádili sa! Počas uplynulých dní sa v našom hlavnom meste konalo viacero spoločenských podujatí, ktoré si nenechalo ujsť mnoho známych osobností slovenského šoubiznisu. Na to, ako sa pri týchto príležitostiach vymódili, si posvietil stylista Ivan Bednárik. Vy svoj názor môžete vyjadriť v ankete pod článkom.

Módne (s)hity: Haydu vyzerá
Zobraziť galériu (6)

Veronika Ostrihoňová, moderátorka

Keď vám žena ukáže,  ako nádherne vie vyzerať v pánskom smokingu (ako sa Veronika už v minulosti ukázala), takýto outfit už nikdy neprejde. Červené mini, obyčajné šaty, ale dám k tomu čierne pánske topánky, čierne oči, vlasy do chvosta a je za divu. No ale ono to je inak. Úplne nerozumiem kombinácii kabelka, telové lodičky. To je kombinácia, ktorej som teda ja don't understand.

Módne (s)hity: Haydu vyzerá
Zobraziť galériu (6)

Karin Haydu, herečka

Jeee, aké prekvapenie! Karin bez róby, bez kameňov a zlatých doplnkov. Bez drdola a tigrovaných lodičiek. Veď ona vyzerá na 25!

Módne (s)hity: Haydu vyzerá
Zobraziť galériu (6)

Lenka Šóšová, moderátorka

No šaty tohto typu, to je hotové „neštěstí“. Teraz som si uvedomil, že som ju nikdy nevidel v červenej a veru jej indiánsky štýl, ktorý bude novým hitom sezóny, svedčí viac. A aj bagandže. Lebo Lenka je veľmi štíhla a telové topánky vyzerajú masívne. 

Módne (s)hity: Haydu vyzerá
Zobraziť galériu (6)

Helena Hupková, exmoderátorka a odborníčka na PR

Bravoo! Dámy, názorná ukážka, ako vyzerá krásna žena. Aj v čiernych koktejlkach (všetky nedostatky skryté) - síce nič nenormálne, ale obuje si čierne lesklé topánkolodičky s vyvýšeným jazykom a vyzerá úžasne! Tie topánky sú skutočne krásne. 

Módne (s)hity: Haydu vyzerá
Zobraziť galériu (6)

 

Iveta Tkáčová, majiteľka tanečnej školy

Neviem, aký bol dresscode, predpokladám black/red a nejaký ten kvietok? Ivetu vídať iba v dizajnérskych kúskoch zvučných mien. Tieto šatôčky neviem veľmi posúdiť, pretože je odfotená zboku. Jedným si nie som istý, lebo pôsobia o dve čísla väčšie. Červené krajkové topánky by som rozhodne vymenil za čierne čižmy. Najviac mi ale k tomuto outfitu chýba vizáž. 

Viac o téme: Karin HayduLenka Šóšová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu