Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Smiech cez slzy: Slováci na internete odhaľujú skutočnú podstatu kauzy Váhostav!

Juraj Široký je Váhostav.
Juraj Široký je Váhostav. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Ako to býva v týchto končinách zvykom, keď Slovenskom otrasie nová kauza, okamžite sa kreatívny ľud angažuje a aspoň na sociálnych sieťach vymýšľa rôzne paródie na inak veľmi smutnú situáciu. Väčšina nasledujúcich vtipov sa týka ústrednej osoby celého problému s Váhostavom, a to Juraja Širokého!

V úvode treba povedať, že už samotný fakt, že bývalé obchodné meno Váhostavu je Prvá slovenská tunelárska, pričom predmetom činnosti tejto spoločnosti je Vedenie účtovníctva, vás prinúti minimálne pokrútiť hlavou.

Takmer všetci sa nám smejú za náš pôvodný názov. Ale, len málo ľudí si všimne aj náš malý vtip s vedeným účtovníctva :D

Posted by Váhosmer on 17. apríl 2015

Veľa sa hovorí aj o spojení premiéra Roberta Fica s Širokého Váhostavom, aj keď Smer sa naopak snaží prstom ukázať na Jána Figeľa, ktorý bol v rokoch 2010 až 2012 ministrom dopravy.

"Tak oblečte si dresy, keď sme takto v kope.Aby bolo jasné, kto za koho kope!" Elánpridaj sa: www.facebook.com/vzdypriamo

Posted by Vždy priamo on 15. apríl 2015

Nedostavané diaľničné úseky dokonca nespokojní Slováci prirovnávajú k Babylonskej veži, ktorá je vnímaná ako synonymum velikášstva.

Meanwhile in Babylon:

Posted by Naše Slovensko on 13. apríl 2015

Nevychladla ešte ani téma podzemných garáží v okolí Bratislavského hradu. Posudky na archeologické nálezy, ktoré zabraňujú v ďalšej výstavbe, si dávala robiť práve firma Váhostav.

Severná terasa Bratislavského hradu bola vždy miestom impozantných projektov

Posted by Slovenská národná garáž on 14. apríl 2015

Fotky Juraja Širokého v spoločnosti rôznych politikov i samotného Fica sa na sociálnych sieťach objavujú v skutočne hojnom počte.

Televízia Markíza sa vo svojej humoristickej relácii Kredenc takisto inšpirovala aktuálnou tragickou situáciou. Prerobená pieseň Janka Lehockého rozhodne naberá na obrátkach.

VÁHOSTAV sa rozoberá už aj v Kredenci ;-) Pozrite si prerobenú pieseň Janka Lehockého ;-) VIAC ZAJTRA na webe ...#kredenc #vahostav

Posted by Kredenc TV Markíza on 19. apríl 2015

Niekomu sa chcelo spraviť aj celú novú webstránku, ktorá sa venuje čisto prepojeniu vládnej strany Smer-SD s firmou Váhostav-SK

Kope za naše schránky! A vy?

Posted by Váhosmer on 18. apríl 2015

Pomerne agresívne sa k celej veci postavili tvorcovia Cynickej obludy. Treba však uznať, že v niektorých prípadoch sú ich poznámky trefné.

Len si predstavte, že by sa podarilo ho naozaj vychovať. Na Bahamách by nevedeli čo s prázdnym pozemkom. http://cynickaobluda.dennikn.sk/2015/04/neuplna-vychova.html

Posted by Cynická obluda on 14. apríl 2015

No a na záver sa ešte pristavíme pri obľúbenej moderátorskej dvojici, Adele a Sajfovi. Takýto odkaz by Juraj Široký Robertovi Ficovi určite neposlal, alebo áno?

Už dávnejšie sme vás informovali aj o inej, veľmi vydarenej paródii. Prečítajte si aj Širokého Váhostavu sa smeje celé Slovensko: Tragikomické VIDEO, kde je skutočná pravda!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu