Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Horor v Bratislave! Zasahovala kriminálka, v byte našli mŕtvu ženu (†37) a muža s podrezanými žilami

Prípadom sa zaoberá polícia.
Prípadom sa zaoberá polícia. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

BRATISLAVA - Polícia informovala o ďalšom desivom prípade z hlavného mesta. Došlo k nemu v utorok v ranných hodinách na Gagarinovej ulici. Okolnosti, ktoré nateraz opísali ochrancovia zákona, sú skutočne mrazivé, dalo by sa povedať, že ako vystrihnuté z kriminálneho seriálu. Bohužiaľ si incident vyžiadal aj jednu obeť.

Bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková uviedla, že v čase o 8.30 polícia prijala na linke 158 oznámenie o tom, že muž mal zaškrtiť v jednom z bytov na Gagarinovej ulici ženu a potom sa podľa prvotných informácií pokúsiť o samovraždu. To sa napokon potvrdilo.

Prečítajte si aj: Polícia sa pochválila objasnením vraždy Kuciaka (†27): O hrozivej smrti Violy (†34) je aj naďalej ticho

"Telo ženy sa nachádzalo v byte a zároveň sa v ňom nachádzal muž s rezným poranením zápästia. Služba RZP muža stabilizovala. Policajti na mieste stotožnili mŕtvu ženu, ide o 37-ročnú ženu z Bratislavy," doplnila hovorkyňa polície. "Na miesto udalosti sme vyslali posádku rýchlej zdravotnej pomoci. Žiaľ, žene už nemohli pomôcť. Ošetrili však muža, ktorý mal zranené obe predlaktia a previezli ho do jednej z bratislavských nemocníc," ujasnila hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

Polícia v súčasnosti vykonáva všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony. "Akonáhle to procesná situácia umožní, budeme verejnosť o prípade informovať," uzavrela Martiniaková. Podľa našich informácií boli na tele ženy stopy po škrtení ale aj bodné poranenia. Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: SmrťPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu