Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Masaker na Spiši: Anton mal kamarátovi (†54) uštedriť vyše 100 rán! Desivý spôsob popravy

Prípadom sa zaoberá polícia.
Prípadom sa zaoberá polícia. (Zdroj: Facebook-Polícia Slovenskej republiky)

SPIŠSKÉ VLACHY - Dráma, ktorá sa odohrala 15. januára na Spiši, sa rozhodne zaradí k najsurovejším v histórii Slovenska. K závažnému zločinu vraždy došlo v obci Spišské Vlachy v okrese Spišská Nová Ves. Polícia o dva dni neskôr zverejnila bližšie informácie o tom, ako prišla obeť o život. Spôsob je skutočne desivý.

Ako uviedla košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, po zhromaždení a vyhodnotení všetkých dôkazových materiálov vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach z obzvlášť závažného zločinu vraždy obvinil 58-ročného miestneho muža Antona.

Mal zavraždiť kamaráta

Ten mal v jednom z rodinných domov v už spomínanej obci úmyselne vziať do rúk sekeru a najmenej dva nože a usmrtiť tak 54-ročného muža. Navyše malo ísť o jeho kamaráta!

Čo presne sa v osudný okamih zohralo ale zatiaľ ochrancovia zákona neupresnili. Isté je, že obeť mala na tele najmenej 100 sečno-bodno-rezných rán. Muž na následky zranení na mieste podľahol. 

Masaker na Spiši: Anton
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook-Polícia Slovenskej republiky)

"Obvinený muž bol po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnený do cely policajného zaistenia a krajský policajný vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie," dodala Ivanová. Ak sa obvinenému preukáže vina, hrozí mu trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

Viac o téme: VraždaMasakerSpišské Vlachy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu