Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšia dráma v bratislavskom klenotníctve!: Gangu lupičov plán zlyhal, policajti zverejnili VIDEO

Pokus o lúpež v Eurovei
Pokus o lúpež v Eurovei (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Zábery podobné Borom Mall! V obchodnom centre v Lamači ešte stále neznámi páchatelia vlani v novembri ukradli šperky za približne pol milióna eur. Dnes v noci sa terčom zlodejov stalo ďalšie bratislavské klenotníctvo. Do nákupného centra na nábreží Dunaja vtrhli maskovaní páchatelia, ktorí sa podobajú lupičom z novembra. Policajti znova prosia o pomoc verejnosť, ktorá by o mužoch mohla mať nejaké informácie.

Na facebookovom účte polície sa objavilo video z dnešného nevydareného pokusu o lúpež v nákupnom centre Eurovea. „Dnes v noci doposiaľ neznámi páchatelia v priestoroch obchodného centra na Pribinovej ulici poškodili sklenenú výplň dverí jednej z predajní,“ uviedli predstavitelia zákona.

Čítajte aj: Autentické VIDEO z megakrádeže šperkov v Bratislave: Páchatelia sú na úniku, pomôžte polícii

Tí v súčasnosti pátrajú po mužoch na záberoch. „Policajti kriminálnej polície po neznámych páchateľoch intenzívne pátrajú, pričom v rámci vyšetrovania sa zaoberajú aj podobnosťou prípadov spáchaných v minulosti,“ doplnili.   

Páchatelia poškodenej spoločnosti spôsobili škodu, ktorá bola vyčíslená na 8-tisíc eur.

Prípad pripomína krádež v klenotníctve v Bory Mall

Predstavitelia zákona stále pátrajú po zlodejoch, ktorí vlani 1. novembra v jednom zo zlatníctiev v obchodnom centre v bratislavskom Lamači ukradli šperky za približne pol milióna eur. Jeden z páchateľov vtedy podpálil pred nákupným centrom vozidlo, na ktorom prišli. Páchatelia následne utiekli na doposiaľ neznáme miesto.

Čítajte aj: VIDEO z pol miliónovej krádeže šperkov v Bratislave: FOTO Oblečenie páchateľov sa môže povaľovať pri D2  

Pomôcť môžete aj vy

Ak máte akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na videu, k ich súčasnému pohybu a pobytu, oznámte ich na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. So zástupcami zákona sa viete skontaktovať aj cez Facebook formou súkromnej správy.

Viac o téme: EuroveaLúpež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu