Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalší smrteľný útok na cudzinca v Bratislave! V centre mesta nadránom niekto dokopal mladíka

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Google Street View)

BRATISLAVA - Bratislavská polícia hľadá svedkov incidentu, ktorí mohli vidieť incident, pri ktorom bol na Námestí SNP v ranných nedeľňajších hodinách napadnutý muž. Ten zraneniam, ktoré pri útoku utrpel, podľahol. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

V skorých ranných hodinách bola vyslaná policajná hliadka na Námestie SNP, kde sa mala nachádzať osoba v bezvedomí. Na miesto sa dostavili aj záchranári. „Muža sa však aj napriek snahe záchranárov oživiť nepodarilo," informovala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Lucia Mihalíková s tým, že obeťou je občan cudzej krajiny. 

Podľa doterajších informácií mal neznámy páchateľ po konflikte poškodeného fyzicky napadnúť a následne utiecť na neznáme miesto. Policajti avizujú, že po neznámom páchateľovi intenzívne pátrajú a vykonávajú všetky úkony s cieľom vec objasniť. „V tejto súvislosti vyzývame svedkov incidentu, ku ktorému došlo v okolí hlavnej pošty a ktorí by svojimi informáciami vedeli prispieť k jeho objasneniu, aby kontaktovali políciu," dodala hovorkyňa. 

Nejde o prvý takýto prípad, kedy bol v Bratislave napadnutý cudzinec. Koncom mája 2018 rovnako na Nám. SNP fyzicky zaútočil na Filipínca Henryho Acordu Juraj Hossu. Mladík na následky zranení neskôr v nemocnici zomrel. Hossu si už v súčasnosti za zabitie Acordu odpykáva deväťročný trest. 

Viac o téme: SmrťIncidentPolícia útok BratislavaNámestie SNP
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu