Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Identita ďalšej mŕtvej ženy je známa: Ide o Bratislavčanku (†28), čudné praktiky polície nekončia

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Na štvrtkovej tlačovej besede k bezpečnostnej situácii v hlavnom meste po záhadnom úmrtí 34-ročnej Violy polícia hneď v úvode informovala aj o tom, že dnes v ranných hodinách našli telo ďalšej ženy. Okrem správy, že prípady spolu nesúvisia, a že ženu našli v rovnakej lokalite, však žiadne podrobnosti neuviedli. Šokujúca informácia preto spôsobila paniku. Nebolo totiž vôbec známe, či vylúčili cudzie zavinenie alebo ide o rovnako brutálny trestný čin.

Násilná smrť Violy (†34) spojila študentov: VIDEO z Mlynskej doliny, na okamih všetci stíchli

Aj napriek tomu, že desivú správu ďalej odmietli komentovať, približne hodinu po skončení tlačovej besedy bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková priblížila nečakane ďalšie podrobnosti. Prečo však podstatné detaily neuviedli už skôr a pred novinármi, zostalo bez vysvetlenia.

Ťažko zranenú a podchladenú Violu našli 11. novembra v bratislavskom prístave.
Zobraziť galériu (3)
Ťažko zranenú a podchladenú Violu našli 11. novembra v bratislavskom prístave.  (Zdroj: Facebook-V.M.)

Cudzie zavinenie vylúčili

Telo bolo nájdené vo štvrtok krátko po siedmej hodine ráno v Mestskej časti Bratislava - Trnávka. Podľa našich informácií sa nachádzalo vonku. Žena sa už po príchode hliadky na miesto nehýbala, nejavila známky života.

Telo ženy našli v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook-Polícia SR)

"Na mieste sa nachádzali záchranári, ktorí poskytli žene potrebnú pomoc, avšak život ženy sa prinavrátiť nepodarilo. Privolaný obhliadajúci lekár po dôkladnej obhliadke tela vylúčil cudzie zavinenie," potvrdilo až stanovisko hovorkyne polície. Presnú príčinu úmrtia ale preukáže až pitva.

MIMORIADNE Po násilnej smrti Violy (†34) polícia objavila v Bratislave telo ďalšej ženy

Mihalíková tiež dodala, že totožnosť ženy je pre políciu známa. Ide o 28-ročnú Bratislavčanku. "Poverený príslušník PZ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," dodala hovorkyňa a zopakovala, že prípad nemá žiadnu spojitosť s vyšetrovaním prípadu zabitej ženy zo dňa 11. novembra.

Polícia informovala o bezpečnostnej situácii v Bratislave

Paradoxne však vyznieva žiadosť hovorkyne na médiá, aby sa zdržali subjektívnych vyjadrení, ktoré vytvárajú atmosféru paniky a strachu. Polícia totiž sama spôsobila pochybnosti tým, že informácie o ďalšom náleze ženy pridávali postupne, pričom už pri prvotnej správe neuviedli, že išlo o úmrtie bez cudzieho zavinenia, čím by predišli špekuláciám a zachovali by pocit bezpečia u verejnosti.

Viac o téme: ŽenaTeloIdentitaPolícia Nález BratislavaTrnávka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu