Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neuveriteľný príbeh kokaínového lesa v Taliansku: V hlavnej úlohe diviaky a uplakaný díler

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TOSKÁNSKO - Neuveriteľný prípad z Toskánska! Diviaky sa tu mali postarať o poriadnu šarapatu. Nešlo však o zdevastovanie súkromného pozemku či úrody. Vďaka lesným zvieratkám mali slzy v očiach díleri drog. Prípadom sa už zaoberá polícia.

Podľa dostupných informácií všetko napovedá tomu, že diviaky zničili kokaín v hodnote takmer 20-tisíc eur. Ten si v lese v nádobách zahrabali díleri drog. Keď vyberali skrýšu pre svoj "tovar" na scenár, ku ktorému došlo, rozhodne nemysleli. 

Prečítajte si aj: Neboli by schopní dolapiť ani úbohého slimáka: Epická dráma, mužov zákona ratovali pašeráci drog

Kokaínový les

O prípade informoval portál Independent. Skrýša gangu sa nachádzala v lesoch neďaleko romantického mestečka Montepulciano na juhu Toskánska. Divé zvieratá mali zásoby pošliapať. Nádoby sa poškodili a kokaín sa rozptýlil po okolí. Pri pomyslení na tento neuveriteľný výjav by sa les, v ktorom došlo k prípadu, dal počastovať aj prezývkou "kokaínový".

Diviaky ale pomohli k dolapeniu gangstrov. Polícia sa o ich obchode dozvedela vďaka telefonátom medzi podozrivým Talianom a tromi Albáncami. Vypočuli si, ako jeden z nich žiali nad svojou stratou. Počiatky vyšetrovania však siahajú až k vražde 21-ročného Albánca, ku ktorej došlo v máji 2019.

Neuveriteľný príbeh kokaínového lesa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Díleri mali každý mesiac predávať takmer dva kilogramy drogy v baroch a nočných kluboch okolo mesta Arezzo. A aká bola cena? Za gram si účtovali údajne 80 až 100 eur. Všetci štyria však skončili v policajnej cele a momentálne sú obvinení z obchodovania s drogami. 

Viac o téme: KokaínDiviakyToskánsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu