Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šok v prípade smrti Lucky (†27): Mečár spájaný s mafiou má dôvod na úsmev, nečakaný krok súdu!

Lucia (†27) zomrela v nemocnici. Zraziť ju mal bývalý zápasník MMA Matúš Mečár. Zobraziť galériu (7)
Lucia (†27) zomrela v nemocnici. Zraziť ju mal bývalý zápasník MMA Matúš Mečár. (Zdroj: Facebook, KR PZ Nitra, reprofoto: youtube - Oktagon MMA)

BRATISLAVA - Dlhé mesiace čaká rodina tragicky zosnulej Lucky z Rabče na spravodlivosť. Či sa jej dočká, je stále neisté. Aj napriek tomu, že muž, ktorý mladú ženu zrazil na priechode pre chodcov, čelil žalobe, ktorú podala na exzápasníka MMA prokuratúra, zo súdu napokon prichádza nečakaná správa.

Prečítajte si aj: FOTO Pomalá pani spravodlivosť: Smrť troch mladých žien je stále bez vinníka

Lucka zahynula 9. októbra 2018 po tom, ako do nej v čase, keď prechádzala cez priechod pre chodcov, vrazil mercedes. Za volantom sedel Matúš Mečár, ktorý je známy pre blízke vzťahy s podsvetím aj tamojšou políciou. V minulosti bol trestaný za vydieranie, vyviazol s podmienečným dvojročným trestom s odkladom na tri roky.  

Mečár sa objavil aj na známej fotografii, ktorá vznikla v hoteli Zlatý kľúčik v roku 2017. Išlo o rodinnú oslavu usporiadanú Norbertom Bödörom.
Zobraziť galériu (7)
Mečár sa objavil aj na známej fotografii, ktorá vznikla v hoteli Zlatý kľúčik v roku 2017. Išlo o rodinnú oslavu usporiadanú Norbertom Bödörom.  (Zdroj: Topky.sk)

Aj napriek tomu, že Mečára obžalovali pre prečin usmrtenia, okresný súd napokon situáciu vyhodnotil inak. Žalobu, ktorú podala prokuratúra, zamietol. Dôvodom je, že súd zistil závažné procesné chyby. Proti rozhodnutiu súdu ale prokuratúra podala sťažnosť. Prípad sa teda posunie na stôl Krajského súdu. Informovala o tom televízia JOJ.

Smutný príbeh

Usmievavá Lucka bola v osudnej chvíli na ceste domov. Jej manžel v minulosti uviedol, že od šťastného príchodu do ich bytu ju delila necelá minúta. 

Mladá žena podľahla devastačným
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook/ L.D.)

Podľa svedkov jazdil vodič mercedesu prirýchlo. Zastaviť mal až 200 metrov od miesta nárazu. Tragédiu zachytili aj kamery. Lucka bojovala o život tri hodiny, no jej zranenia boli príliš vážne. Napokon im podľahla.

Polícia vykonala aj rekonštrukciu nehody, ktorá sa odohrala na križovatke Štúrovej a Cintorínskej ulice v Nitre približne o 23. hodine. Viac si prečítajte tu.

Viac o téme: NehodaSmrťŽalobaLuckaMatúš Mečár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu