Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Tragická zrážka kamióna a dvoch áut pri Dolnej Strede: Jedno z vozidiel zachvátili plamene

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: HaZZ)

DOLNÁ STREDA - Hasiči v týchto chvíľach zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na štátnej ceste I/35 v katastri obce Dolná Streda (okres Galanta). Ako informovala Katarína Križanová z Prezídia HaZZ, ide o zrážku dvoch osobných vozidiel a kamióna s následným požiarom osobného vozidla.

V čase nešťastia sa vo vozidlách nachádzali traja ľudia. "Jedno osobné motorové vozidlo skončilo po náraze mimo vozovky. Následkom nehody utrpela jedna osoba zranenia rôzneho rozsahu a ďalšia osoba utrpela zranenia nezlučiteľné so životom," priblížila Križanová.

FOTO Tragická zrážka kamióna
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HaZZ)

Hasiči vyslobodili zranenú osobu z havarovaného vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a unikajúce prevádzkové kvapaliny zasypali sorbentom. Zranené osoby sú podľa Križanovej momentálne v opatere záchranárov. Príčina nehody je nateraz neznáma. Správu budeme aktualizovať.

FOTO Tragická zrážka kamióna
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HaZZ)

Život vyhasol aj na Liptove

Nejde však o jedinú tragickú nehodu, pri ktorej v stredu zasahovali hasiči. Život vodiča vyhasol aj v katastri mesta Liptovský Hrádok, na štátnej ceste I/18 v smere na obec Hybe.

Vážna dopravná nehoda kamióna
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium HaZZ)

"Pri nehode došlo k čelnej zrážke osobného vozidla a kamióna, pričom vodič osobného motorového vozidla utrpel následkom nehody zranenia nezlučiteľné so životom," informovala Katarína Križanová krátko po nehode. Viac sa dočítate tu.

Viac o téme: NehodaSmrťDolná Streda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu