Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Zbytočná smrť Atillu (†26), motorkárovi nedal prednosť nákladiak: Zo slov blízkych láme srdce

Atilla zahynul po zrážke s kamiónom. Zobraziť galériu (9)
Atilla zahynul po zrážke s kamiónom. (Zdroj: Facebook/A.M., Polícia SR - BB)

REVÚCA - V utorok podvečer došlo v katastri mesta Tornaľa k tragickej dopravnej nehode. O život prišiel len 26-ročný motorkár Atilla. Prípad v súčasnosti vyšetruje polícia v Revúcej. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenie. Žiaľ blízkych však nezmierni snáď nič, mladý muž odišiel príliš skoro a nečakane.

Na facebookovom profile Atillu pribúdajú smutné vyznania od jeho najbližších. Z ich slov doslova láme srdce. "Nemôžem tomu uveriť, že sa už nikdy nevrátiš domov, pretože tu ťa všetci tak milujú!!!! V mojom srdci je veľká trhlina," napísala sestrernica zosnulého motorkára.

Mladý muž zahynul pri
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook/M.A.)

"Keď v živote prídeš o ľudí, o ktorých si si myslel, že tu s nami budú večne, je to ten najsmutnejší pocit, ktorý môžeš pocítiť, budeš nám všetkým veľmi chýbať," dodala jeho ďalšia príbuzná.

Atilla zahynul pri zrážke
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook/reprofoto-M.A.)

Na mieste, kde zbytočne vyhasol ďalší mladý život, už pribudli aj vence a sviečky. "Odpočívaj v pokoji, kamarát," znelo od mnohých, ktorých správa veľmi zasiahla.

Na mieste, kde vyhasol
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook/M.A.)

Osudný náraz do kabíny

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, tragédia sa odohrala v utorok podvečer okolo 17. hodiny v katastri mesta Tornaľa. 

Nehodu neprežil mladý motorkár.
Zobraziť galériu (9)

"Vodič nákladného motorového vozidla Volvo s návesom, sa na ceste 1/16 otáčal  z miesta mimo cesty  v smere na Tornaľu,  pričom nedal prednosť motocyklu Honda, ktorý viedol 26-ročný vodič z Gemerskej Vsi, v dôsledku čoho motocyklista narazil do kabíny," priblížila hovorkyňa okolnosti nešťastia. 

Nehodu neprežil mladý motorkár.
Zobraziť galériu (9)

Bohužiaľ, Atilla utrpel vážne zranenia, na následky ktorých zomrel. Polícia už vo veci začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenie. "Do vyšetrovania bol pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy," uzavrela hovorkyňa.

Viac o téme: NehodaMotorkárRevúca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu