Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

PRÁVE TERAZ Prekliata cesta na Liptove: FOTO Ďalšia čelná zrážka, týždeň po smrti muzikanta

Vážna dopravná nehoda kamióna a osobného vozidla si vyžiadala jednu obeť. Zobraziť galériu (6)
Vážna dopravná nehoda kamióna a osobného vozidla si vyžiadala jednu obeť. (Zdroj: Facebook/Prezídium HaZZ)

LIPTOVSKÝ HRÁDOK - Obrovské nešťastie sa odohralo v stredu ráno v katastri mesta Liptovský Hrádok. O život prišiel vodič osobného auta, ktorému sa stala osudnou zrážka s kamiónom. Jeho zranenia boli natoľko vážne, že mu nedokázali pomôcť ani privolaní záchranári. Mrazivé je, že k podobnej tragédii a takmer na rovnakom mieste došlo aj minulý týždeň...

Štátna cesta I/18 v katastri mesta Liptovský Hrádok v smere na Hybe je momentálne uzavretá. Ako uvádza dopravný servis Zelená vlna na mikroblogovacej sieti Twitter, obchádzka je možná cez Liptovskú Porúbku.

"Pri nehode došlo k čelnej zrážke osobného vozidla a kamióna, pričom vodič osobného motorového vozidla utrpel následkom nehody zranenia nezlučiteľné so životom," informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru. 

Vážna dopravná nehoda kamióna
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium HaZZ)

Ako ďalej dodala, hasiči vyslobodili zranenú osobu z havarovaného vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru. 

Vážna dopravná nehoda kamióna
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium HaZZ)

Bližšie informácie o udalosti, čo bolo príčinou nešťastia a jeho okolnosti, nateraz nie sú známe. Správu budeme aktualizovať.

Cesta smrti

Po tom, ako sa na sociálnej sieti objavila informácia o nešťastí, verejnosť okamžite upozornila na to, že minulý týždeň, len o necelých päť kilometrov ďalej, došlo taktiež k tragickej nehode. "Cesta smrti," poznamenal jeden z komentujúcich.

Muzikant Marek zahynul pri
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/K.R., M.Č.)

Pri minulotýždňovej stredajšej havárii prišiel o život 39-ročný muzikant Marek, ktorý pôsobil v kapele Porúbka. Hral v nej na klávesy, gitaru a tiež spieval. Na základe doteraz vykonaného šetrenia polícia zistila, že 39-ročný vodič viedol motorové vozidlo Fiat v smere od obce Kráľova Lehota na obec Hybe. 

Tragická dopravná nehoda pri
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: KR PZ Žilina)

"Následne v pravotočivej zákrute došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke vozidla Fiat s protiidúcim motorovým vozidlom Iveco, ktoré viedol 48-ročný vodič (z okresu Spišská Nová Ves)," priblížil vtedy žilinský policajný hovorca Radko Moravčík. Viac si prečítate tu.

Viac o téme: NehodaLiptovský Hrádok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu