Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dráma v Bratislave: Richard sa mal po krádeži zahnať nožom na svedkov, desivé odhalenie polície

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Richard D. z hlavného mesta skončil v cele na policajnom oddelení po tom, ako sa mal dopustiť krádeže v potravinách na Mýtnej ulici a po tom, čo mal následne vytiahnuť nôž a zahnať sa na dvoch mužov, ktorí mu do príchodu polície bránili, aby z miesta ušiel.

Bratislavčanovi Richardovi D. (39) hrozí v prípade preukázania viny až trojročný pobyt za mrežami. Z trestného činu krádeže a z trestného činu výtržníctva ho obvinil poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I.

Podľa doterajších informácii polície sa mal obvinený v nedeľu (8. 9.) dopustiť v priestoroch potravín na Mýtnej ulici v bratislavskej časti Staré Mesto krádeže tovaru v hodnote cca 51 eur. Po lupe odišiel, no na chodbe ho zadržal občan, ktorý bol svedkom krádeže a ktorý nechcel páchateľa z miesta pustiť až do príchodu polície. K svedkovi sa pridal aj ďalší muž, ktorý chcel tiež zabrániť, aby zlodej z miesta utiekol. Preto sa mal Richard uchýliť k ďalšiemu hroznému činu. Vytiahol nôž s čepeľou 9,5 cm a zahnal sa na oboch mužov. Našťastie, k ich zraneniu nedošlo.

Dráma v Bratislave: Richard
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Jeden z mužov Richardovi nastriekal do očí slzný sprej, ale aj napriek tomu sa mu podarilo z miesta utiecť. „Na miesto sa dostavila hliadka Policajného zboru, ktorá na základe popisu tohto muža spozorovala a následne zadržala na zastávke MHD na Račianskom mýte,“ informovala polícia. Muži zákona páchateľa obmedzili na osobnej slobode a eskortovali ho na policajné oddelenie.


Čítajte aj: Nehanebná krádež prefíkaného Bratislavčana (43): Ulakomil sa na kolobežky, hrozia mu tri roky


Polícia následne zistila, že muž sa už priestupku proti majetku v priebehu tohto roka dopustil a bol za takýto čim postihnutý. „Muž bol po vykonaný potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní,“ dodali strážcovia zákona.

Viac o téme: PotravinyKrádežÚtok nožom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu