Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

AKTUÁLNE Polícia z vraždy Ľubomíra (†37) obvinila 22-ročnú ženu: Hádka pred krvavou drámou

Z vraždy Ľubomíra je podozrivá 22-ročná Michaela. Zobraziť galériu (2)
Z vraždy Ľubomíra je podozrivá 22-ročná Michaela. (Zdroj: Facebook:L.V.)

HLOHOVEC - Len nedávno Slovensko šokovala vražda 37-ročnej Zdenky. Surovo dobodať ju mal jej 22-ročný milenec Ján. Ten napokon taktiež podľahol zraneniam a skonal v nemocnici v Rimavskej Sobote. Len pár dní po hrôzostrašnom incidente sa však hádka medzi partnermi odohrala aj v Hlohovci. A opäť mala tragický koniec.

Prečítajte si aj: Vražda v Hlohovci: Michaela (22) mala pobodať milenca Ľubomíra (†39)

Polícia informovala, že prípad vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy. "V súvislosti s tragédiou v Hlohovci zo stredy vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 22-ročnú ženu, ktorá prechodne býva v Hlohovci. Zároveň spracoval podnet pre prokurátora na vzatie obvinenej do väzby," uviedla v piatok trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

Dodala, že z takéhoto skutku spáchaného na chránenej osobe, môže byť v zmysle zákona uložený trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo na doživotie. Či obvinenie vzniesli práve voči milenke Michaele, zástupcovia zákona zatiaľ nepotvrdili.

Snímka šťastnej rodinky, ktorou sa na sociálnej sieti pochválil práve Ľubomír, je v tomto momente minulosťou.

Michaela mala syna z predchádzajúceho vzťahu.
Zobraziť galériu (2)
Michaela mala syna z predchádzajúceho vzťahu.  (Zdroj: Facebook:L.V.)

Búrlivá hádka

Podľa medializovaných informácií sa mala dvojica v osudný večer, v stredu okolo 22. hodiny, pohádať. Spomínaná Michaela mala byť pod vplyvom alkoholu, v hneve mala dokonca Ľubomírovi vyhadzovať veci von oknom priamo na ulicu. Rovnako mal reagovať aj Ľubomír. Informovala o tom televízia Markíza

Tým však výmena názorov neskončila. Michaela mala vziať do ruky nôž a dvakrát ním bodnúť partnera do hrude. Zranenia boli natoľko vážne, že im Ľubomír podľahol. "O 22:21 sme prijali výzvu na tiesňovú linku 155 s tým, že pomoc potrebuje zranený muž. Na miesto sme vyslali záchranárov, žiaľ napriek ich maximálnemu úsiliu sa ho nepodarilo zachrániť," reagovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

Alkohol a problémy

Podozrivá sa však k činu podľa spomínanej televízie nepriznala. Policajtom mala tvrdiť, že dobodaného priateľa už v takom stave našla. 

Prečítajte si aj: Zdenka (†37) hrala anjela, napokon sa ním aj stala: Dojemné slová blízkych a varovanie polície

Ku krvavej dráme sa vyjadrila aj matka podozrivej Michaely. Uviedla, že už predtým bola jej dcéra na protialkoholickom liečení. O tom, že by znova mala problémy s alkoholom, však údajne nevedela. Priblížila aj to, že pár mal medzi sebou nezhody niekoľko dní. Ľubomír mal mať podľa jej slov priateľku radšej než ona jeho.

Dcéra matke volala po tom, ako ju zadržala polícia, keďže mala jeden povolený telefonát. Len 1,5-ročný chlapček, ktorého má mladá žena z predchádzajúceho vzťahu, je práve v starostlivosti babičky. 

Viac o téme: VraždaPolícia Hlohovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu