Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chodec preletel cez auto a dopadol na betónový kanál: FOTO Strašné zistenie o žene, ktorá ho zrazila

Chodec utrpel vážne zranenia, zrazila ho žena, ktorá nemá vodičský preukaz. Zobraziť galériu (4)
Chodec utrpel vážne zranenia, zrazila ho žena, ktorá nemá vodičský preukaz. (Zdroj: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

MEDOVARCE – Žena si sadla za volant aj napriek tomu, že nemá vodičský preukaz. Bohužiaľ, v dôsledku jej nezodpovedného správania skončil v banskobystrickej nemocnici 32-ročný muž. Ten po tom, čo do neho odzadu narazila, utrpel vážne zranenia. Polícia za sedem mesiacov v Banskobystrickom kraji eviduje takmer 60 dopravných nehôd s účasťou chodcov.

Žena, ktorá sa podľa polície dostatočne nevenovala vedeniu vozidla, zrazila chodca, ktorý bol s vážnymi zraneniami letecky transportovaný do nemocnice v Banskej Bystrici. Šlo o 32-ročného muža, ktorý išiel po pravej strane cesty. Po náraze ho prehodilo cez auto a dopadol na betónový odvodňovací kanál. Auto ostalo zakliesnené na hrane kanála.

Chodec pri nehode utrpel
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Za volantom strieborného Daewoo Matiz sedela 44-ročná žena. Tá podľa polície nie je držiteľkou vodičského preukazu. Zranenému chodcovi bola z dôvodu jeho bezvedomia odobratá krv. „U vodičky alkohol pri dychovej skúške zistený nebol a taktiež jej bola odobratá krv aj moč s podozrením na užitie veľkého množstva antidepresívnych liekov, alebo iných návykových látok,“ informovali muži zákona.

Chodec pri nehode utrpel
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Nešťastie, ktoré vyšetruje zvolenská polícia, sa stalo vo štvrtok (22.8.) v popoludňajších hodinách v Medovarciach (okres Krupina).


Čítajte aj: Hrôzostrašná nehoda v smere do Bratislavy: FOTO Ak by v aute sedel spolujazdec, tak...


Chodec pri nehode utrpel
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Polícia bude v ďalšom konaní preverovať aj podozrenie z neoprávneného použitia motorového vozidla.

„Za 7 mesiacov sme v kraji zaevidovali 57 dopravných nehôd s účasťou chodcov, z toho 15 dopravných nehôd zavili chodci. Pri týchto nehodách prišiel 1 chodec o život, 52 chodcov bolo zranených z toho 11 ťažko. Na priechode pre chodcov vodiči zrazili 16 chodcov,“ spresnila bilanciu banskobystrická polícia.

Viac o téme: NehodaChodecKrupina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu