Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Smutná správa z Bardejova: O život prišlo len dvojročné dievčatko, rodičia si ani nevšimli, že zmizlo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BARDEJOV - V sobotu sa v Bardejove, v mestskej časti Dlhá Lúka, odohrala neopísateľná tragédia. O život prišlo len dvojročné dievčatko, ktoré malo celý život pred sebou. Jeho bezvládne telo našli pod vodnou hladinou v miestnom potoku jeho príbuzní. Prípadom sa už zaoberá polícia.

Prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová priblížila, že vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. "V časti Dlhá Lúka, v kaskáde vodného toku Kamenec, ktorá sa nachádza oproti rómskej osade, bolo za doposiaľ presne nezistených okolností nájdené pod vodnou hladinou telo tohto dievčatka. Obhliadajúci lekár na mieste vylúčil cudzie zavinenie a nariadil zdravotno-bezpečnostnú pitvu, ktorá určí presnú príčinu smrti. Bardejovský vyšetrovateľ sa prípadom intenzívne zaoberá," objasnila.

Prečítajte si aj: Zdeno viezol mamu i manželov Máriu (†59) a Dušana (†64): FOTO Svoju chybu si môže vyčítať do smrti

Najdesivejšie na celom prípade je, že rodičia si zmiznutie malého dieťaťa mali všimnúť až po niekoľkých hodinách. Informovala o tom televízia Markíza s tým, že rodina žije v chudobných pomeroch v rómskej osade. Dievčatko sa malo vybrať samo von z domu. Keď sa ho vydali hľadať, bolo už neskoro. Na brehu potoka našli len topánočky, ktoré si ich ratolesť vyzula.

Viac o téme: DieťaTragédiaUtopenieBardejov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu