Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nebezpečný Radoslav (†33) vytiahol zbraň na expriateľku a jej syna (4): Šokujúci zvrat v prípade!

Radoslava, ktorý mal ohrozovať expriateľku, našli mŕtveho. Zobraziť galériu (3)
Radoslava, ktorý mal ohrozovať expriateľku, našli mŕtveho. (Zdroj: Getty Images, Polícia SR)

PODBREZOVÁ - Radoslav (†33) ešte začiatkom júla strieľal na dom svojej expartnerky v Hornej Lehote. Neohrozoval len ju, ale aj jej štvorročného synčeka. Potom utiekol a pátranie neprinášalo žiadne výsledky. Až doteraz. Banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová informovala, že vo štvrtok našli mŕtve telo, ktoré malo patriť práve spomínanému strelcovi.

Vyšetrovateľ v Brezne už začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenie. "Vo štvrtok (18.7.) v dopoludňajších hodinách v lesnom poraste v katastri obce Podbrezová, bolo nájdené mŕtve telo muža bez dokladov, pri ktorom bola nájdená aj krátka guľová zbraň," vyjadrila sa hovorkyňa.

Radoslav Chebeň
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Ako dodala, muža identifikovali ako 33-ročného Radoslava z Podbrezovej, po ktorom bolo 4. 7. 2019 vyhlásené pátranie z dôvodu podozrenia zo spáchania trestnej činnosti. "V prípade bola nariadená súdna pitva a je v štádiu vyšetrovania," uzavrela Mária Faltániová. Ako informovala TV JOJ, telo našli policajti v ťažko dostupnom teréne. Na miesto sa dostali na terénnom aute.

Polícia pátra po ozbrojenom mužovi z Podbrezovej: Je podozrivý z viacerých trestných činov

Po dramatickej streľbe na dom bývalej priateľky, ktorej predchádzala hádka, našli po Radoslavovi len jeho auto v obci Osrblie. Do pátrania po nebezpečnom ozbrojenom mužovi sa v tom čase zapojili aj kukláči a vrtuľník.

Viac o téme: MŕtvyPátraniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu