Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rýchlo a zbesilo na slovenský spôsob: Žiadna sranda, VIDEO riskantného manévrovania

Vodič si poriadne zavaril.
Vodič si poriadne zavaril. (Zdroj: Reprofoto-Facebook-Polícia SR Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Zo záberov, ktoré zverejnila polícia na sociálnej sieti, behá mráz po chrbte. Vodič vozidla Jeep Grand Cherokee totiž poriadne riskoval a ohrozil tak nielen svoj život, ale aj životy všetkých v jeho blízkosti. Porušil snáď všetky predpisy, ktoré mohol. Prípadom sa už zaoberá polícia, ktorá o pomoc žiada aj verejnosť.

Priestupok vyšetrujú policajti Diaľničného oddelenia Malacky. Ako uviedla polícia, došlo k nemu v priebehu uplynulých dní, konkrétne 16. júna približne medzi 11. a 12. hodinou.

"Doposiaľ neznámy vodič vozidla Jeep Grand Cherokee, bezprostredne ohrozoval v 55 km diaľnice D2 svojou riskantnou jazdou ostatných vodičov, nakoľko v zjavne vysokej rýchlosti predchádzal ostatné vozidlá po pravej krajnici telesa diaľnice. Zároveň pri predchádzaní nedával znamenie o zmene smeru jazdy," priblížili zástupcovia zákona v príspevku.

Zároveň vyzvali svedkov tejto jazdy, ktorí by vedeli poskytnúť bližšie informácie k vozidlu, aby tak urobili na bezplatnom čísle polície 158 či osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. "Vyzývame aj tých vodičov, ktorí dňa 16.06.2019 v čase medzi 11.00 až 12.00 hod. išli týmto úsekom diaľnice D2 a disponujú kamerovými zábermi zo svojich vozidiel zachytávajúcimi priebeh jazdy tohto vodiča, aby sa nám rovnako ozvali resp. poskytli svoje kamerové záznamy," uzavrela polícia.

Viac o téme: DiaľnicaRýchla jazdaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu