Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Protidrogový zásah NAKA v Bratislave: VIDEO Policajti zadržali desať osôb, hrôzostrašný nález

Protidrogová akcia NAKA. Zobraziť galériu (2)
Protidrogová akcia NAKA. (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA – Dramatické video z protidrogovej akcie Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) sčasti dokumentuje, ako bolo zadržaných celkom desať osôb. Vykonaných bolo päť domových prehliadok a päť prehliadok iných priestorov alebo pozemkov (vozidiel), v rámci ktorých boli zaistené veci, ktoré budú podrobené znaleckému skúmaniu.

Policajti NAKA obvinili šesť osôb z drogovej trestnej činnosti, na päť obvinených bol podaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvinených do vyšetrovacej väzby. Všetci piati boli 24. 6. 2019 rozhodnutím sudcu pre prípravné konanie vzatí do vyšetrovacej väzby.

Policajná akcia „ROKOK“ bola zameraná na drogovú trestnú činnosť v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice. Prebehla na základe vykonanej operatívno-pátracej činnosti a vykonaného vyšetrovania. Počas predmetnej akcie „ROKOK“ boli vykonávané zaisťovacie úkony za účelom zadržania podozrivých osôb, vykonania domových prehliadok a prehliadok iných priestorov.


Čítajte aj: Akčný zásah: FOTO Policajti rozložili organizovanú skupinu, kradla priamo z automobilky


Vzhľadom na prebiehajúce úkony trestného konania v predmetnej veci nie je možné v súčasnosti poskytnúť bližšie informácie, aby nedošlo k zmareniu alebo sťaženiu objasnenia alebo vyšetrenia predmetnej veci.

Viac o téme: DrogyNAKAProtidrogová akcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu