Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Beštiálny čin! Len pre silné žalúdky: FOTO Monštrá v ľudskej koži mučili a zabili vlastné dieťa

Zomrel v mukách. Zobraziť galériu (4)
Zomrel v mukách. (Zdroj: Policia municipal do Brasil)

BRAZÍLIA – Deväťročný chlapček prežíval peklo na zemi so svojimi dvoma „matkami“, aby nakoniec zomrel hrozným spôsobom. Neuveriteľné, čoho všetkého sa na nevinnej obeti boli schopné dopustiť dve ženy, ktoré zanevreli na mužov.

Brazílska matka Rosana Candido (27) a jej lesbická milenka Kacyla Pessoa (28) sú obvinené, že odrezali penis Rosaninmu deväťročnému synovi Rhuanovi predtým, než mu odsekli hlavu, pretože Rosane pripomínal jej otca. Údajne mu tiež prišili na telo falošné ženské pohlavie, pretože vraj chcel byť dievčaťom.

Matka
Zobraziť galériu (4)
Matka  (Zdroj: Policia municipal do Brasil)

Potom mŕtvole stiahli kožu z tváre. Pokúsili sa tiež vypichnúť mu oči nožom, ktorým predtým matka Rosana dvanásťkrát bodla svojho syna. Dieťa bolo zabité a zmrzačené v ich dome v Samambaia, asi 20 km od hlavného mesta Brazília. Keď matka dokončila hroznú vraždu, pár sa údajne pokúsil skryť telo. Časť z neho upiekli na grile, napchali do kufra a potom vyhodili do kanalizácie, ako uviedli. Ostatné časti tela ukryli v dvoch batohoch, ktoré sa našli v dome páru.

Milenka
Zobraziť galériu (4)
Milenka  (Zdroj: Policia municipal do Brasil)

Ženy si údajne už skôr pripravili „základné nástroje“, pretože Rhuan sa vraj chcel stať dievčaťom. Candido tvrdila, že chlapec bol záťažou a prekážkou v jej vzťahu s Kacylou Pessoa. Údajne k nemu „necítila nijakú lásku, len nenávisť“, pretože jej pripomínal jeho otca, ktorý ju údajne zneužíval. Rosanin otec žijúci v Acre neďaleko Peru mal chlapca vo svojej starostlivosti, ale pred piatimi rokmi mu zrušili opatrovníctvo a Rosana s chlapcom utiekla z domu. Muž potom zomrel a Rosana začala žiť s Kacylou a jej dcérou. Tá bola vo veku deväť rokov zverená náhradným rodičom.

Beštiálny čin! Len pre
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Policia municipal do Brasil)

Obe ženy sa priznali ku zvrhlým skutkom. Čelia obvineniu z mučenia, zabitia, zohavenia mŕtvoly a pokusu o jej utajenie. Policajný šéf Guilherme Melo povedal, že zločin šokoval aj ostrieľaných vyšetrovateľov. „Vykastrovala a zabila svojho syna, rozštvrtila ho, odrezala mu hlavu, ​​stiahla ho z kože a potom sa pokúsila zbaviť tela. Bol to naozaj hrozný prípad,“ uviedol.

 

Viac o téme: GrilVraždaLesbičkyBrazíliaPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu