Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brutálna vražda v Žiline: Jozef a Pavol mali dobiť muža (†44) na smrť

Dvaja útočníci mali muža dobiť na smrť.
Dvaja útočníci mali muža dobiť na smrť. (Zdroj: FB/Polícia SR/Žilinský kraj)

ŽILINA - Z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v spolupáchateľstve obvinil vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Žiline dvojicu mužov vo veku 38 a 32 rokov. Dvojica útočníkov mala obzvlášť surovým spôsobom zabiť 44-ročného muža v suteréne záhradnej chatky. Jeho telo následne hodili do rieky Váh. Voda ho vyplavila vo štvrtok naďaleko Bytče.

Žilinskí policajti intenzívne a s maximálnym nasadením síl a prostriedkov pracovali na objasnení násilnej trestnej činnosti. V piatok priniesli informáciu, že 38-ročný Jozef z okresu Trenčín a 32-ročný Pavol zo Žiliny mali v nočných hodinách z 3. na 4. júna tohto roku v suteréne záhradnej chatky v Žiline, v mestskej časti Považský Chlmec, surovým spôsobom napadnúť 44-ročného muža.

Dvaja útočníci mali muža
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB/Polícia SR/Žilinský kraj)

Útočníci ho mali dobiť na smrť, potom mali jeho telo hodiť do kanála rieky Váh. „Mŕtve telo vyplavila voda vo štvrtok 13. júna neďaleko Bytče,“ uviedla polícia. Ako ďalej spresnila, bola nariadená súdna pitva, ktorej závery predbežne potvrdili, že muž zomrel násilnou smrťou. „Vyšetrovateľ spracoval podnet na vzatie do väzby u oboch obvinených mužov,“ doplnila s tým, že okolnosti a motív prípadu sú predmetom vyšetrovania. 

Viac o téme: ŽilinaVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu