Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Smutný výsledok pátrania: Martina (†28) našli mŕtveho, dojemné odkazy jeho blízkych

Martina našli mŕtveho. Zobraziť galériu (2)
Martina našli mŕtveho. (Zdroj: Facebook/M.K.)

SKLABINSKÝ PODZÁMOK - Martin odišiel z miesta jeho trvalého bydliska v Žiline ešte 11. apríla tohto roka. Odvtedy nepodal o sebe žiadnu správu. Blízki netušili, kde je, čo sa stalo. Verili však, že sa nájde. O štyri dni neskôr po ňom začala pátrať polícia, ktorá o pomoc požiadala aj verejnosť. Napokon však ich snaha nemala šťastný koniec.

Martina hľadali na vlastnú päsť aj jeho rodinní príslušníci a kamaráti. Jeho sestra, ktorá pôsobí v radoch polície, konkrétne v Kynologickom záchrannom zbore SR, sa na sociálnej sieti vyjadrila, že nikdy v živote nečakala, že keď bude pátrať po nezvestnom, pôjde práve o jej brata. Celej rodine však zrejme dodala obrovskú silu ochota okolia. Do pátracej akcie po ich milovanom sa totiž naraz zapojilo aj 130 ľudí.

Pátranie po Slovenke v Prahe skončilo tragicky: Zuzku (†37) našli kilometre od centra, kam smerovala

Žiaľ, nádej vystriedal obrovský smútok. Žilinský policajný hovorca Radko Moravčík vo štvrtok informoval, že mladíka našli 21. apríla v katastri obce Sklabinský Podzámok v okrese Martin. Bol však už mŕtvy. Čo sa mu stalo osudným polícia nepriblížila.

Martina našli mŕtveho.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/M.K.)

Na facebookovom profile nebohého pribudlo množstvo vyznaní, z ktorých je citeľné, že ľuďom nebol ľahostajný a mali ho radi. "Maťo, hlavne dobrý človek a dobrý kamarát. Len ťažko hľadám slová v tejto chvíli. Chce to čas si uvedomiť, čo všetko sa stalo. Neviem, ako vyjadriť bolesť, ktorú cítim. Tú tragédiu však už nejde zmeniť," napísala jedna z jeho blízkych. "Zbohom kamarát... odpočívaj v pokoji," dodala ďalšia. 

Viac o téme: MŕtvyPátraniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu