Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Záhadné okolnosti zmiznutia Zuzany (43): FOTO Havária, únos a záchrana na poslednú chvíľu

Pátranie po Zuzane bolo našťastie úspešné. Zobraziť galériu (3)
Pátranie po Zuzane bolo našťastie úspešné. (Zdroj: Facebook/Z.E.)

MICHALOVCE - Nehoda pri obci Senné v okrese Michalovce sa zmenila na nečakanú drámu. Keď k havarovanému vozidlu prišla policajná hliadka, bolo opustené. Ihneď preto začali pátrať po osobe, ktorá sedela za volantom. Vznikli obavy, že v šoku odišla preč. Ukázalo sa, že scenár toho, čo sa stalo, je omnoho horší.

Prvé momenty pátrania neprinášali úspech. Do akcie sa zapojili aj štvornohí policajti Bart a Black. Napokon hliadka narazila na podozrivé auto pri družstve v Suchom. Mal sa v ňom nachádzať páchateľ aj hľadaná 43-ročná Zuzka. Muž mohol byť ozbrojený, zástupcovia zákona preto nič nenechali na náhodu. Obliekli si nepriestrelné vesty.

Záhadné okolnosti zmiznutia Zuzany
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

"Služobný pes Bart podozrivého vytiahol z auta. Druhý pes Black ho istil. Muž bol zadržaný. Momentálne prebiehajú prvotné úkony, viac informácií poskytneme, až keď to procesná situácia dovolí," informovala o mrazivom prípade v stredu večer polícia na svojej facebookovej stránke.

Dráma na východe: Policajti našli unesenú ženu v lese

Záchranná akcia, ktorú vídavame snáď len na televíznych obrazovkách, bola našťastie úspešná. Zuzka, ktorú v aute našli zviazanú, neutrpela žiadne zranenia. Život jej však podľa polície zachránili v poslednej chvíli. 

Pátranie po Zuzane bolo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Z.E.)

O deň neskôr bolo policajné vyjadrenie omnoho zdržanlivejšie, keďže podľa slov košickej policajnej hovorkyne Lenky Ivanovej zverejnenie akýchkoľvek ďalších informácií môže zmariť alebo sťažiť ďalší priebeh vyšetrovania. Uviedla však, že policajti na prípade naďalej intenzívne pracujú a aj vo štvrtok vykonávajú nevyhnutné vyšetrovacie úkony na rôznych miestach. "Po vykonaní nevyhnutných vyšetrovacích úkonov budeme verejnosť o prípade prostredníctvom médií informovať," dodala.

Hodiny, ktoré prežívali blízki hľadanej po tom, ako policajti našli iba opustené auto, však boli pre nich nekonečné. Samotná Zuzana sa k tomu, čo sa stalo, vyjadriť nechcela. Ona ani jej manžel neokomentovali ani to, či páchateľa vôbec poznali.

Viac o téme: únosPolícia Slovenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu