Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nezvestná politička Miriam žije: Neuveríte, kde ju našli, jej havarovaný Range Rover je záhadou

Nezvestná žena sa našla v Česku. Zobraziť galériu (2)
Nezvestná žena sa našla v Česku. (Zdroj: KR PZ BB)

ŽIAR NAD HRONOM – Dobrá správa! Okresná predsedníčka SaS za mesto Poltár Miriam Martišová (41), ktorá bola nezvestná od utorka, sa našla. Podľa zdroja televízie JOJ sa mala uchádzať v Česku o prácu v nemocnici. Dosiaľ však nie je známe, prečo jej auto skončilo v rieke Hron.

Majiteľka luxusného bieleho vozidla značky Range Rover, Miriam Martišová, bola nájdená vo štvrtok popoludní živá a zdravá. Nezvestná bola od utorka. Pátrali po nej potápači, záchranári z Gabčíkova a policajní pátrači.  ​

Prípad však aj naďalej vyvoláva množstvo otázok, pretože interiér jej havarovaného vozidla v rieke Hron bol zakrvavený, stopy sa našli aj v okolí, čelné sklo bolo rozbité skalou.

Range Rover skončil v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Mesto Žiar nad Hronom)

„Nezvestná žena bola vypátraná a je v poriadku. Nakoľko si neželá zverejniť miesto, kde sa nachádza, viac informácií k tejto osobe poskytovať nebudeme,“ povedala Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici Mária Faltániová pre noviny.sk.


Čítajte aj: Zvrat v prípade záhadnej nehody v Žiari: V hlavnej úlohe vystupuje okresná šéfka SaS, hľadá ju polícia


Podľa zdroja televízie JOJ sa politička mala uchádzať o prácu v českej nemocnici. Keďže po nej bolo vyhlásené pátranie, niekto ju na základe medializovaných informácií spoznal a oznámil to polícii. ​

Ako sa Miriam ocitla v susednom Česku, ako sa dostalo jej auto do rieky, nateraz nie je známe. Žena totiž policajtom nevedela svoje správanie vysvetliť.  

Viac o téme: Žiar nad HronomRange RoverMiriam Martišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu