Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúci zvrat v prípade smrti Dušanka (†5): Chlapček zaplatil životom za osudnú chybu vodiča

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: KR PZ KE )

DRAHŇOV – Na pondelok 25. marca rodina malého Dušanka nikdy nezabudne. Okolo 15. hodiny ich chlapčeka zachytilo na riadne vyznačenom priechode pre chodcov auto, ktoré šoféroval vodič z okresu Michalovce. Len päťročné dieťa následkom zranení podľahlo, záchranári boli bezmocní.

Teraz však polícia zverejnila informáciu, ktorá na prípad vrhá nové svetlo. Vodič mal v čase nehody v krvi 1,82 promile alkoholu! Vo štvrtok o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová. Pravdepodobne práve to sa mohlo podpísať pod tragickú udalosť v obci Drahňov.

Pri tragickej nehode v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ KE )

Dušanko skonal pred očami svojej rodiny a blízkych. Na sociálnej sieti sa dokonca objavilo video, ktoré zachytávalo chvíle po tragédii.

FOTO Obrovský žiaľ v obci Drahňov: Auto zrazilo päťročného chlapčeka, bezmocný bol aj lekár

Chlapec sa v osudnej chvíli pohyboval po riadne vyznačenom priechode pre chodcov na detskom odrážadle. Auto ho však zachytilo tak nešťastne, že bol na mieste mŕtvy. "Vodičovi bola na zistenie prítomnosti alkoholu odobratá krv," uviedla hovorkyňa krátko po udalosti. Napokon sa ukázalo, že si za volant predsa len sadol po tom, ako si vypil. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

Viac o téme: AlkoholDieťaúmrtie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu