Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Muž pokojne okopával záhradku, keď zrazu... VIDEO zachytáva, ako ho od smrti delili centimetre

Mužovi, ktorý pokojne okopával záhradku, išlo o život. Zobraziť galériu (2)
Mužovi, ktorý pokojne okopával záhradku, išlo o život. (Zdroj: Reprofoto/mojevideo.sk)

IGRAM - Muž v obci Igram (okres Senec) pokojne okopával záhradku pred domom. Po ceste sa rútila biela dodávka, ktorú si nevšímal. Až kým nepreletela pár desiatok centimetrov od neho. Situáciu, pri ktorej tuhne krv v žilách, zachytila aj kamera. Nešlo pri tom o žiadnu zábavku či nepozornosť, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Šťastie mal nielen muž na priedomí, ale aj zamestnanec kuriérskej spoločnosti, ktorý sedel za volantom.

V čase, keď šoféroval, totiž odpadol. Rútiace sa auto najprv narazilo do kontajnerov a potom ho zastavili až stromy. Slovenská pošta, ktorá kolegovi popriala skoré uzdravenie, priblížila, že na vodičov zdravotný stav si po udalosti posvietili lekári. Zisťujú aj príčinu jeho zdravotných problémov.

Mužovi, ktorý pokojne okopával
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto/mojevideo.sk)

Šťastie v nešťastí

Isté však je, že pán, ktorý sa venoval rastlinkám pred domom a len o vlások unikol smrti, sa zachoval ako hrdina. Šoférovi okamžite bežal na pomoc. "Pánovi z videa sa za nepredvídateľnú udalosť ospravedlňujeme a ďakujeme za duchaprítomnosť a starostlivosť o kolegu, keďže okamžite privolal záchranku," doplnila Slovenská pošta.

Viac o téme: NehodaKuriérIgram
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu