Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Muž sa schovával pred spravodlivosťou: VIDEO Dvere v petržalskom paneláku nakoniec kukláčom neodolali

Pred nástupom do výkonu trestu sa muž schovával v Petržalskom byte.
Pred nástupom do výkonu trestu sa muž schovával v Petržalskom byte. (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - Policajti piateho bratislavského okresu začiatkom tohto týždňa získali informáciu, že v jednom z bytov na Kopčianskej ulici sa má zdržiavať muž, na ktorého vydal Okresný súd v Bratislave príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody.

Muž však do výkonu trestu nenastúpil a na základe dostupných informácií sa v byte pred nástupom ukrýval. Policajti po príchode k uvedenému bytu preukázali príslušnosť k Policajnému zboru a vyzvali osoby nachádzajúce sa v byte, aby byt otvorili.

Policajná akcia, pri ktorej zadržali muža, ktorý sa schovával v petržalskom byte

"Na zákonné výzvy však nikto v byte nereagoval. Keďže v byte, v ktorom sa hľadaná osoba nachádzala, bol počuť pohyb, a zároveň existovalo dôvodné podozrenie že sa tam rovnako môžu nachádzať aj iné hľadané osoby, policajti za využitia zákonných podmienok a špeciálnej techniky do bytu vošli," informovala polícia na sociálnej sieti, kde zverejnila aj video z akcie.

Policajti 41-ročného Bratislavčana, na ktorého bol vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody, zadržali a po vykonaní potrebných úkonov do ústavu na výkon trestu dodali. "K zraneniu osôb v súvislosti so zákrokom nedošlo," dodala polícia. 

Viac o téme: RaziaPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu