Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zvrat v prípade záhadnej nehody v Žiari: V hlavnej úlohe vystupuje okresná šéfka SaS, hľadá ju polícia

Polícia pátra po Miriam Martišovej. Zobraziť galériu (4)
Polícia pátra po Miriam Martišovej. (Zdroj: KR PZ BB)

ŽIAR NAD HRONOM - Nehoda v Žiari nad Hronom naďalej vyvoláva množstvo otázok. Luxusný biely Range Rover skončil v rieke Hron, po osobe, ktorá šoférovala, nebolo ani stopy. V utorok preto pátrali potápači, záchranári aj policajní pátrači. Zatiaľ neúspešne. Ukázalo sa, že za volantom sedela okresná predsedníčka SaS za mesto Poltár Miriam Martišová.

Ako priblížila banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, Miriam v pondelok okolo obeda odišla z miesta svojho bydliska na stretnutie do Komárna. "V čase o 18.23 telefonovala svojmu príbuznému, že už ide domov a od uvedenej doby sa neozvala. Jej motorové vozidlo bolo nájdené v utorok ráno, približne kilometer  za mestom Žiar nad Hronom v smere na Zvolen," opísala hovorkyňa.

Polícia pátra po Miriam
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ BB)

Viacero verzií

Polícia po vodičke bieleho Range Rovera, ktorý našli havarovaný, pričom prednou časťou bol vo vode, pátra od utorkového rána. Prehľadávali rieku Hron a jej okolie. Do akcie sa zapojili potápači, záchranári z Gabčíkova a policajní pátrači. Zástupcovia zákona pracujú s viacerými verziami toho, čo sa mohlo stať. Miriam mohla po havárii z miesta ujsť, smerovať však mohla aj do zradných vôd Hronu.

Range Rover skončil v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Mesto Žiar nad Hronom)

Znepokojujúce je, že dvere auta mali byť otvorené, čelné sklo rozbité a vnútri vozidla sa mali nájsť stopy krvi. Kriminalisti tiež nevedia, ako sa do Range Rovera dostala skala, či za akých okolností sa auto vôbec dostalo do vody. Informoval o tom portál noviny.sk.

Mysteriózna nehoda v Žiari! Luxusný Range Rover skončil v Hrone, po vodičovi pátrajú potápači

Miriam pôsobí ako okresná predsedníčka strany Sloboda a Solidarita v meste Poltár. "Sme nemilo prekvapení. Netušíme, čo sa stalo. A máme, samozrejme, o ňu strach. Dúfame, že to bude mať dobrý koniec," reagoval hovorca strany Róbert Buček.

Nezvestná Miriam Martišová.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Reprofoto:sas.sk)

Popis nezvestnej

Miriam Martišová je vysoká 165 cm, štíhlej postavy, má zeleno-hnedé oči, vlnité blond vlasy dlhé po plecia. Oblečený mala čierny kabátik, tmavomodré rifle, čierne botasky s červenou podrážkou. Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej žene oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania č. 158, alebo prostredníctvom facebookovej stránky polície Banskobystrického kraja.  

Viac o téme: NehodaNezvestnáŽiar nad HronomRange RoverMiriam Martišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu