Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chuderka? Ale kdeže! Pašeráčka Tereza sa pred súdom neraz "vymódila", kto ju vo väzení zásobuje darčekmi?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: topky)

ISLAMABAD - Heroínová Tereza si minulý týždeň vypočula verdikt súdu a sladké úsmevy, ktoré rozdávala na všetky strany, ihneď zmizli. V Pakistane ju odsúdili na osem rokov a osem mesiacov väzenia za pašovanie drog. Za mrežami v base Kot Lakhpat v Láhaure to rozhodne nebude mať ľahké.

Prísny režim a dlhé roky v obklopení pakistanských vrahýň, prostitútok či pašeráčok. Hygiena pod úroveň a rozšírený vírus HIV. Bývalá modelka Tereza Hlůšková si bude musieť zvykať na život, o akom sa jej predtým zaručene nesnívalo. 

Heroínovú Terezu presunú po odsúdení do inej pakistanskej väznice: FOTO Čaká ju peklo na zemi

Počas dlhých súdnych pojednávaní však verejnosti ani médiám neuniklo, že mladá Európanka vyzerá až príliš upravene na to, že je vo väzbe. Ako to bolo možné? Český denník Blesk priblížil, že Tereza v Pakistane nevyfasovala len trest odňatia slobody, ale aj množstvo darčekov.

Tereza menila doplnky, šaty, dokonca aj farbu vlasov. Na pojednávania sa nosila ako keby kráčala po móle. Lichôtky miestnych si doslova užívala.
Zobraziť galériu (3)
Tereza menila doplnky, šaty, dokonca aj farbu vlasov. Na pojednávania sa nosila ako keby kráčala po móle. Lichôtky miestnych si doslova užívala.  (Zdroj: TASR/AP/K.M. Chaudary,Reprofoto: Youtube/Lahore News HD)

Šaty, doplnky či depilačný krém

Alí Aršád, pakistanský zdroj českého plátku priblížil, že Tereza si nové vecičky mohla užívať vďaka tomu, že si získala miestnych. Rady fanúšikov jej posielali darčeky. "Dozorcovia mi prezradili, že Tereza dostala od svojho právnika Asghara Dogara tri šatky. Dozorkyňa Bhusra Šahzádí jej zas dala dvoje šaty. Sú solidárni," vysvetlil Aršád. 

Vždy upravená a s úsmevom na perách: To však neplatilo minulý týždeň, keď si Češka vypočula verdikt súdu.
Zobraziť galériu (3)
Vždy upravená a s úsmevom na perách: To však neplatilo minulý týždeň, keď si Češka vypočula verdikt súdu.  (Zdroj: Profimedia)

Ďalšia žena zákona podarovala Tereze na Vianoce krásne náušnice, vraj jej je mladá Európanka skrátka sympatická. Právnik Shoiab Nazi taktiež nezostal stranou. Terezu síce nezastupoval, no cestu do súdnej siete meral niekoľkokrát. Češku dokonca opakovane požiadal o ruku, podporoval ju. Až tak, že jej daroval dvoje šaty, sadu líčidiel či dokonca depilačný krém. Nezabudol ani na dámske hygienické potreby, ktoré v prísnej väznici nie sú k dispozícii. Tým však zoznam nekončil.

Mohol potom pozorovať, ako sa jeho múza s úsmevom nesie na súdne pojednávania, akoby si vykračovala po móle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu