Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík to v obci poriadne prepískol: FOTO Policajti mu nič nedarovali... Najvyššia pokuta!

Mladý vodič šiel v obci 106 km/h. Zobraziť galériu (4)
Mladý vodič šiel v obci 106 km/h. (Zdroj: FB/Polícia SR)

LYSÁ POD MAKYTOU – Jazdil len 3,5 roka, no to, na čo si trúfol, mu dopravní policajti nedarovali. Mladíkovi uložili najvyššiu možnú pokutu za prekročenie maximálnej dovolenej rýchlosti v obci, lebo šiel viac ako stokilometrovou rýchlosťou. Neuverili mu ani odôvodnenie, prečo sa priestupku dopustil.

Dopravní policajti zastavili 21-ročného vodiča v obci Lysá pod Makytou v okrese Púchov. Mladíkovi totiž namerali rýchlosť jazdy 106 km/hod. Maximálnu povolenú rýchlosť v obci tak prekročil o 56 km/hodinu.

Mladý vodič šiel v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Ako dôvod prekročenia maximálnej povolenej rýchlosti policajtom uviedol, že sa ponáhľal preto, lebo chcel zaviesť kamarátky do vedľajšej obce. „Porušenia pravidiel cestnej premávky si bol mladý vodič vedomý,“ uviedli muži zákona na svojej sociálnej sieti.

Mladý vodič šiel v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Ako ďalej spresnili, mladík bol držiteľom vodičského oprávnenia 3,5 roka. „Za uvedené prekročenie maximálnej povolenej rýchlosti v obci policajti uložili najvyššiu možnú blokovú pokutu, akú je možné uložiť na mieste, a to 800 eur,“ napísali policajti s tým, že nakoľko nemal pri sebe hotovosť, bol mu vypísaný blok na pokutu nezaplatenú na mieste.

Mladý vodič šiel v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Na záver podotkli, že kontroly merania rýchlosti jazdy budú vykonávať denne, pretože rýchlosť jazdy je jedna z najčastejších príčin zavinenia dopravných nehôd.

Viac o téme: VodičPokutaPúchovObecRýchlosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu