Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Na východnom Slovensku bol objavený mŕtvy muž: FOTO Hana tú hrôzu videla na vlastné oči!

Nález tela v Brekove. Zobraziť galériu (3)
Nález tela v Brekove. (Zdroj: Tip čitateľa)

BREKOV - Telo bez známok života patrilo 60-ročnému mužovi z Michaloviec. Bolo nájdené v blízkosti železničnej trate v Brekove v Prešovskom kraji. Tamojšia hovorkyňa nám potvrdila, že obhliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie. Podľa vodičky Hany to bol hrozný pohľad.

Bezduché telo muža bolo v ranných hodinách objavené neďaleko železničnej trate na úseku Humenné – Brekov v katastrálnom území obce Brekov v okrese Humenné. Ako Topky.sk informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, išlo o 60-ročného Michalovčana.

Podľa jej slov neumrel cudzím zavinením. „Obhliadajúci lekár na mieste vylúčil cudzie zavinenie, na stanovenie presnej príčiny smrti nariadil vykonať pitvu,“ objasnila hovorkyňa s dôvetkom, že polícia v prípade začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. 

Podľa Hany, očitej svedkyne, na inkriminovanom mieste zasahovali viaceré záchranné zložky. „Videla som to z auta, ale policajti boli pri koľajach, pri ceste bola záchranka a pohrebné auto. Smutné, nech mu je zem ľahká,“ okomentovala žena.

„Môžem potvrdiť, že sme vyslali záchranárov k mužovi, ktorý podľa výzvy na tiesňovú linku 155 nereaguje a nedýcha. Žiaľ, lekár už len konštatoval smrť,“  povedala nám hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová. 

Snímka z miesta udalosti.
Zobraziť galériu (3)
Snímka z miesta udalosti.  (Zdroj: KR PZ Prešov)

 

Viac o téme: HumennéSmrťTelo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu