Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladíci si z prešovských potravín odniesli sladký úlovok: VIDEO z ich vyčíňania

Prešovskí policajti vyšetrujú prípady krádeží v potravinách.
Prešovskí policajti vyšetrujú prípady krádeží v potravinách. (Zdroj: Reprofoto: KR PZ Prešov)

PREŠOV - Policajti vyšetrujú dva prípady krádeže tovaru v predajniach potravín v Prešove. Z oboch je podozrivá tá istá dvojica mladíkov. Prvýkrát sa rozhodli, že sa nabalia pred Vianocami. Druhý raz sa činili až v novom roku. Ich vyčíňanie však zachytilo pozorné oko kamery.

Záznam zverejnila polícia, ktorá vyzýva verejnosť, aby v prípade, že niekto spozná mužov na videu, kontaktoval Obvodné oddelenie PZ Prešov - Juh, Vajanského 32, Prešov, prípadne aby sa ozval na známe telefónne číslo 158 alebo napísal na facebookovú stránku Policajného zboru formou súkromnej správy.

Prešovskí policajti vyšetrujú prípady krádeží tovaru v potravinách

"K prvej krádeži došlo 14. 12. 2018 v čase okolo 18:05. Dvaja doposiaľ neznámi mladíci prišli do potravín, kde z predajnej plochy zobrali 15 ks dezertov, vložili ich do tašky a z predajne odišli bez zaplatenia," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Dvojici však sladký úlovok nestačil. Piateho januára v čase o 14.15 si to namierili do inej predajne v Prešove a bez platenia si odniesli štyri fľaše alkoholu a škatuľku cigariet.

Záznam, ktorý publikovala polícia, vznikol pri ich prvej krádeži. Podozriví muži sú vo veku približne 18 až 20 rokov. "Prvý mal oblečenú tmavomodrú bundu, modré rifle a cez plece mal prevesenú čiernu tašku. Druhý mal na sebe oblečenú čiernu bundu a nohavice, čierno-sivý šál, na hlave mal šiltovku s bielym nápisom a cez plece mal prevesenú čiernu tašku s bielymi lemami," dodal policajný hovorca. 

Viac o téme: PotravinyKrádežPátraniePáchateliaPolícia Prešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu