Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Otrasný prípad zo Senca: Sexuálny útok na sídlisku, Alojz (31) si mal obeť vopred vyhliadnuť

V Senci došlo k pokusu o znásilnenie. Zobraziť galériu (2)
V Senci došlo k pokusu o znásilnenie. (Zdroj: Facebook/M.D., M.A.)

SENEC - Bolo približne pol jedenástej večer, 13. februára 2019. Žena, ktorej meno polícia pre citlivosť prípadu nezverejnila, kráčala popri bytovke na Hollého ulici v Senci. Bola sama, možno práve preto si ju vyhliadol muž, ktorý ju nečakane zavliekol do tmy pod strom.

Nebyť náhodného okoloidúceho, bohvie, ako by celá udalosť skončila. Žena mala mať stiahnuté nohavice aj spodnú bielizeň. Násilník ju mal pod hrozbou, že má byť ticho, inak ju zabije, donútiť k orálnemu sexu. Obchytkával ju na intímnych miestach. No k samotnému znásilneniu nedošlo. Vyrušili ho. "Ja som dobehol k nej, keď som počul ten krik. Bol tam s ňou dotyčný záchranca, ale pribehol som na pomoc a podal som jej pohár vody," opísal svedok. 

V Senci došlo k
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/M.D., M.A.)

Krátko po incidente, ktorý vystrašil verejnosť, skončil v rukách policajtov podozrivý muž. Mal mať krátke blond vlasy, modré oči, oblečené mal mať montérky. Svedok krátko po tom, čo došlo k nechutnému prípadu, priblížil, že ženu si mal vopred vyhliadnuť. Prenasledovať ju mal približne 200 metrov. Napadnutá žena napokon skončila v nemocnici.

MIMORIADNA SPRÁVA Nočná dráma v Senci: Šokujúci pokus o znásilnenie priamo na sídlisku

Udalosťou sa v súčasnosti zaoberá príslušný útvar v pôsobnosti Okresného riaditeľstva PZ v Senci. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková, na základe zabezpečenej dôkaznej situácie vyšetrovateľ vzniesol obvinenie zo zločinu sexuálneho násilia 31-ročnému Alojzovi M. z Bánoviec nad Bebravou. "Zároveň predložil spis prokurátorovi za účelom spracovania návrhu na väzobné stíhanie obvineného," uviedla hovorkyňa. Ak Alojzovi preukážu vinu, v chládku si môže posedieť 5 až 10 rokov. 

Viac o téme: ZnásilnenieSenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu