Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tragická smrť Jakuba v Miami: FOTO Osudnou sa mu stala cesta z pláže, mrazivé slová svedkov

Tragická zrážka v Miami Beach. Zobraziť galériu (6)
Tragická zrážka v Miami Beach. (Zdroj: FB/Jakub K., YouTube/CBS Miami)

MIAMI BEACH – Jakub odišiel žiť do tropického raja, aby sa mal v živote lepšie. V piatok nadránom ho však zrazilo čierne SUV. Podľa očitých svedkov udalosti bol na mieste mŕtvy. Jeho brat teraz ľudí vyzýva, aby si na seba i svojich blízkych dávali pozor. Zosnulému mladšiemu súrodencovi poslal na onen svet dojemný odkaz.

Smrteľná nehoda sa stala v piatok vo floridskom meste Miami Beach. Podľa hovorcu tamojšej polície Ernesta Rodrigueza k nej došlo o 3:40 ráno miestneho času. Čierne SUV šlo po rušnej ceste Alton Road a na 15. ulici zrazilo chodca, podľa našich informácií Slováka Jakuba. 

Jeden z očitých svedkov udalosti pre tamojšiu televíznu stanicu WFOR-TV opísal, že videl, ako mladík vstúpil na cestu a po zrážke odletel na jej druhú stranu. „Ďalší štyria alebo piati ľudia sa k nemu rozbehli. Aj keď videli, že je mŕtvy, zavolali na 911,“ dodal svedok.

Tragická zrážka v Miami
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube/CBS Miami)

Šofér SUV zostal na mieste nehody do príchodu polície. Tá potvrdila, že zosnulý muž, ktorého meno dosiaľ nezverejnila, žil v tejto oblasti.

Jakubko, milujeme ťa, odkázal mu brat

Jakub K.
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Jakub K. )

Podľa našich informácií malo ísť o Jakuba K. zo Slovenska. „Včera v skorých ranných hodinách (9. februára, pozn. red.) mi môjho staršieho brata Jakuba zrazilo auto. Už nie je medzi nami. Svedkovia tvrdia, že bol na mieste mŕtvy. Budeme s ním robiť rozlúčku, keď nám príde domov,“ napísal na svojom facebookovom profile jeho súrodenec. „Ľudia, dávajte si na seba pozor, na vaše rodiny. Všetko, na čom skutočne záleží, sú oni a vy. Ak máte niečo na srdci, povedzte to hneď. Jakubko, milujem ťa. Veľmi mi chýbaš,“ dodal.

Jakub K.
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Jakub K. )

Smrteľná autonehoda v Írsku


Čítajte aj: Osudnou sa im stala zákruta smrti: FOTO Dojemné gestá pre Patrika (†28) a Aliho (†22)


Prednedávnom sme vás informovali, že život Slovákov v zahraničí vyhasol aj v úvode februára. Kamaráti Patrik (†28) a Ali (†22) sa viezli v striebornej Škode Octavia, no v neslávne známom úseku cesty medzi mestami Dungannon a Moy došlo ku kolízii s dvomi ďalšími autami. 

Viac o téme: NehodaSmrťMiami
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu