Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veľké pátranie! VIDEO Pamela (16) zo Spiša zmizla na Vianoce v Anglicku

Pamela Horváthová (16) je nezvestná v Anglicku. Zobraziť galériu (2)
Pamela Horváthová (16) je nezvestná v Anglicku. (Zdroj: FB/South Yorkshire Police)

SHEFFIELD - Po školopovinnom dievčati zo spišskonovoveskej obce Rudňany intenzívne pátra britská polícia i potápači. Pamela bola oficiálne vyhlásená za nezvestnú na Štedrý deň. V tom čase sa stratila v meste Sheffield, v ktorom bývala so svojou rodinou.

Britská polícia už takmer mesiac intenzívne pátra po 16-ročnej Pamele Horváthovej zo slovenskej komunity žijúcej v Sheffielde. Tínedžerka bola vyhlásená za nezvestnú 24. decembra 2018. Spravodajská stanica BBC s odvolaním sa na informácie miestnej polície v pondelok priniesla informáciu, že policajní potápači v týchto dňoch prehľadávajú kanály a rieky v blízkosti miesta, kde bola videná naposledy.

Pamela Horváthová (16) je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/South Yorkshire Police)

Pamela pochádza zo spišskonovoveskej obce Rudňany. Z vyšetrovania vyplýva, že dievčaťu hrozí nebezpečenstvo. Príslušné orgány aktuálne vyhlásili, že jej zmiznutie považujú za "kritické".

V meste po Pamele pátrajú aj pomocou vozidla, na ktorom sú informácie o nej zverejnené v slovenskom i v anglickom jazyku.

Muži zákona zároveň žiadajú každého, kto nezvestnú videl alebo mal o nej akúkoľvek vedomosť, aby to ohlásil na polícii. Dotyčný tak môže učiniť aj telefonicky alebo v elektronickej forme. Hľadanie pokračuje aj pomocou hashtagov #hladamePamelu a #findPamela.

„Pamela, ak toto čítaš, prosíme ťa, aby si sa spojila s políciou. Nemáš sa čoho báť, tvoja rodina a polícia sa o teba bojí. Chceme sa len ubezpečiť, že si v poriadku,“ povedal šerif Lee Berry.

Viac o téme: AnglickoSlovenkaPátranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu