Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

AKTUÁLNE Polícia odhalila najnechutnejší kšeft v okrese Komárno: Tomáš predal dcérku za pár eur

Tomáš vlastnú dcéru zapredal na sobáš s ďalším dieťaťom. (ilustračná foto)
Tomáš vlastnú dcéru zapredal na sobáš s ďalším dieťaťom. (ilustračná foto) (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

KOMÁRNO - Prípad, o ktorom v pondelok informovala polícia na sociálnej sieti, je v našich končinách skutočne ojedinelý. Tomáš totiž svoju vlastnú dcéru zapredal na sobáš s ďalším dieťaťom. Maloletá si musela vytrpieť odlúčenie od rodiny, no tým jej trápenie zďaleka neskončilo. Dievčatko čelilo násiliu, muselo dokonca viesť riadny "manželský život."

Tomáš odovzdal dcérku v roku 2017 v okrese Komárno ďalším osobám za účelom núteného sobáša, informovala polícia v príspevku na Facebooku. "Sobáš sa uskutočnil medzi maloletou dcérou a maloletým chlapcom," uviedli zástupcovia zákona s tým, že za svoj čin sa muž obohatil o 3000 eur. Dievčatko sa potom muselo odsťahovať do spoločnej domácnosti a žiť spoločne s chlapcom.

Nechutné detaily

Život dievčaťa sa potom obrátil naruby. V domácnosti, do ktorej ju otec zapredal, musela pomáhať s upratovaním, so starostlivosťou o ďalšie maloleté deti, ktoré s nimi žili pod jednou strechou. Miesto nemohla opustiť. Keď sa chcela vrátiť domov, zabránili jej v tom bitkou. "S maloletým ,,manželom“ musela pod hrozbou násilia a bitky viesť riadny ,,manželský život“," prezradila polícia nechutné detaily prípadu.

Polícia obvinila tri osoby

"Vyšetrovateľ národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii ÚHCP P PZ predložil návrh na podanie obžaloby trom občanom Slovenskej republiky za zločin obchodovanie s ľuďmi," znelo ďalej v príspevku. Za uvedený zločin im po dokázaní viny hrozí trest odňatia slobody vo výške od 7 do 12 rokov. Viac podrobností však zástupcovia zákona nezverejnili. "Pre citlivosť prípadu a ochranu maloletých (pod 15 rokov) osôb nebudeme poskytovať žiadne ďalšie informácie," dodali na záver.

Viac o téme: Polícia Nelegálny sobáš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu