Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Záhadné úmrtie ženy v obci Choňkovce: Polícia zadržala podozrivého, nečakaný zvrat v prípade

Ilustračná foto.
Ilustračná foto.

CHOŇKOVCE - V piatok dopoludnia našli v rodinnom dome v obci Choňkovce na východe Slovenska 65-ročnú ženu bez známok života. Lekár konštatoval smrť za nejasných okolností a polícia začala ihneď konať. V ich rukách skončil podozrivý 37-ročný muž. Napokon sa však ukázalo, že hrozného činu sa nedopustil.

V súvislosti s otrasným nálezom začal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Michalovciach trestné stíhanie pre zločin zabitia. "Polícia zadržala muža (37) podozrivého z tohto skutku, umiestnila ho do cely policajného zaistenia a v súčasnosti vykonáva potrebné vyšetrovacie úkony," priblížila krátko po udalosti košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Presnú príčinu úmrtia však mala preukázať až pitva.

Ženu našli bez známok života: Polícia prípad vyšetruje ako podozrenie zo zabitia

Napokon sa ukázalo, že smrť ženy nemá na svedomí podozrivý muž ani nik iný. Podľa predbežných výsledkov pitvy totiž príčinu smrti stanovili ako zlyhanie srdcovocievneho a dýchacieho systému pri celkovom podchladení organizmu. "Teda k úmrtiu došlo bez cudzieho zavinenia," informovala v pondelok policajná hovorkyňa. Muža, ktorého zadržali ako podozrivú osobu, napokon po vykonaní procesných úkonov prepustili.

Viac o téme: ŽenaúmrtieChoňkovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu