Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

MIMORIADNE PÁTRANIE Matka troch detí odišla z domu: Nezvestná je už tri dni, rodina prosí o pomoc

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Policajti pátrajú po 35-ročnej Nadežde Ondejkovej z Rusoviec, o ktorej nevedia už od pondelka ani príbuzní. Nadežda je matkou dvoch chlapcov a štvormesačnej dcérky.

Žena bola naposledy videná v čase okolo 11.30 dňa 14. 1. 2019 v pondelok v mieste svojho trvalého pobytu. Odvtedy o sebe nepodala žiadnu správu a miesto jej súčasného pohybu a pobytu nie je známe.

"Posledný kontakt sme mali o pol dvanástej na obed. Vtedy ju svokrovci priviezli od lekára. Až keď som prišiel domov o 16tej, už som zistil, že nie je doma," opísal pre noviny.sk Nadeždin manžel. Po žene pátrajú policajti aj so psami, na pomoc prišli aj dobrovoľníci z Trenčína so špeciálnou technikou. 

Nadežda je nezvestná už
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Nezvestná 35-ročná žena je približne 175 cm vysoká, štíhlej postavy, má gaštanovohnedé dlhšie vlasy a zelenohnedé oči. Oblečenú mala čiernu prešívanú bundu, modré rifle a čierne čižmy.

"Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu nezvestnej osoby nám oznámte na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo tu do súkromnej správy," infomuje polícia.

Viac o téme: PátranieNezvestnáPolícia BratislavaRusovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu